Selam beyler .Yeni bir makina almak istiyorum ALBA STAR RR 70 http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=MK RR 70 (reklamsa silinebilir) bu makina hakkında görüşlerinizi bekliyorum
guzel bir makina normal sartlarda isinizi cok iyi gorur diye dusunuyorum...alttan kalama olmasi buyuk baliklarda daha rahat kalama vermenizi saglar...4 bilyeli olmasida daha rahat sarim ve serilik verir...40-50 lik bir makina 3mt veya uzeri bir kamis ile cok rahat ve guzel bir takim olur...omrune gelince ne kadar iyi kullanirsaniz o kadar uzun omurlu olur saygilarimla
. Şu özelliklere bakarmısınız özellik denemez de saçmalık *Sonsuz dönüş kapasitesi de oluyorki sanki sınırlı dönüşlü makine var *çarpmalı kapanma diye bir sistem yoktur lıneholder(yarım yay tel) atışta aşağıda olunca ana gövdeye çarpar zorlayıncada kapatır *takım atmayı kolaylaştıran fren dediği reardrag(geri kilt) olsa gerek ama bu takım atmayı kolaylaştırmak için değil atıştan sonra misınayı gergin tutabilmek içindir.Kafa geri dönmesin diye *Arkadan fren sistemi+alttan kalama ikisi ayrı ayrı yazılmış özellik diye yok böyle bişey Adamlar özellik diye yazmışlar ama bana göre hikaye bunlar.Esnek saplı grafit kafa demiş ne işe yarıyosa bence malzemenin kötü kalitesinden esniyor.arkadaşın General 70 diye bir makinesi buradan kırıldı irice bir vatoz çekerken.Kaliteli markalarda bu esneme yoktur bence biraz daha düşünün Ucuz etin yahnisi yavan olur bunlar araba özelliklerinde sağa sola dönen direksiyon,iler ve geri vites,açılabilir motor kaputu,,,,, vs vs gibi bişey
Belirttiğin özelliğin kullanılması halinde makine bir aya kalmaz meftaaa Hangimiz yayı kapatmadan kolu çevirip zorlayarak kendi kapansın diye uğraşıyoruz. Şahsen ben yapmıyorum çünkü yaparsam makinemin kullanma miadı çabuk bitecek.
namık abi çok eskilerde arama gerek yok o standartları..buyrun 2007 model bir mitsubishi ve bazı TEKNİK özellikleri.. Çakmak ve küllük Kapı içi cep -Sürücü Tarafı Kapı içi cep -Yolcu Tarafı Dikiz aynası Sürücü koltuğu (Ayarlanabilir ve Katlanabilir) Ayarlanabilir koltuk başlıkları Emniyet kemerleri (2 Adet ) Torpido gözü (1 Adet ) gördünüzmü adamlar emniyet kemeri bile koymuş..hemde 2(iki) tane
Haksızlık etme şimdi bizim bahsettiğimiz zamanlarda bırak emniyet kemerini trafik ışıkları bile iki renkti onlarda elektrik yokluğu nedeniyle çalışmazdı elektrik oluncada biri patlak olduğundan ya hep kıtmızı yada hep yeşil görürdük
erdal bey kırmayın uçan kuşun kanadını bende de alfa beta gama binbaşı ,yuzbaşı, ve admiral modelleri var cok memnunum
Bende alma diyen arkadaşlara katılıyorum, çünkü ben aldım ve 15 gün sonra geri dönüşünü engelleyen yaydan yapılmış bir sekman var o kırıldı ve parçasını bulamadım.Kırılan parçadan esinlenerek bir yaylı sekman yaptım ama randımanlı çalıştıramadım. Ayni makinadan alan arkadaşlardanda bu sikayetler geldi. Tabi para senin yinede sen bilirsin.
iyi makinam olsun yıllarca kullanayım diyosan alma git biraz daha kat bi 30 daha falan koy ufak ama ise yarar bi dam al yıllarca kullan .
RR ve KK (bence KK daha üstün) albastarın 7-8 yıl öncesini iyi makinalarından. Ben hala KK50 ve KK60 modellerini kullanıyorum (yaklaşık 7 yıldir). Bakım olarak ilk aldığımda gress ile yağlattım. Sonra her av dönüşü sulu ıslak bezle sildim. Av sırasında da korumaya çalıştım (takılınca misinayı elle çekmek, taş yüzeye değilde mukavva, bez parçası gibi yerlere makinayı koymak gibi). Sonuç halen memnun olarak kullanıyorum en son beş adey çupra aldım Ama yeni bazı makinalar yağ gibi çalışıyor yani acaba yeni bir makina alsam mı diye de düşünmüyor değilim. Ama hangi model olursa olsun bakım doğruı yapılırsa emin olun en son sizin makinanız bozulur .
merhaba arkadaşlar ben tekne balıkçılığı icin 2 makina da kararsız kaldım birincisi albastar mars 60 diğeride albastar fiesta 65 sizce bu iki makinadan hangisi daha iyidir
Fiesta babamda var. Sağlam ve güçlü bir makina. Ama biraz ağır. Yemli beklemeli avlar için ideal makina. Aleminyum kafası çabuk oksitleniyor. Her kullanımdan sonra tatlı suyla misina kısmını yıkamalısın. Bence tam bir sazan makinası. Deniz için yapılmış bir makina değil. Yine de çok hoyrat kullanmadıkça 5 sene seni götürür. Modern dizayn diyor ama 15 sene önceki makina modeli bu Mars 60 ı kullanmadım. Zaten yeni bir modelmiş. Ama grafit kafa. Grafit kafa sorun değil diyorsan makinayı sevdim. Aleminyum kafa olsaydı hemen al derdim ama şimdi diyemiyorum. Denizde yemli beklemeli avlarda kullanacaksan bence fiestayı al. Güçlüdür. Dış malzeme kalitesi iyidir çizilmez. Seni yarı yolda bırakmaz. Ancak her iki model içinde dikkat edeceğin asla düşürme ıslatma bakımlarına dikkat et. Özellikle yağlama önemli. Albastarlar düzenli bakım isteyen makinalardır. Tekne balıkçılığı demişsin. Bence ikiside tekneye gelmez. Daha güçlü makine modeli bakmalısın. http://www.avmarketi.com/asp/product/11142/OKUMA-SALINA-SA-2-10000 İmkanın varsa al derim. Torunlarına bile kalır. 25 kiloya kadar çkersin.