Uzun mu Uzun ! Bir Aradan Sonra Merhabalar Herkese, İşlerin yoğunluğu, çocuklu hayat derken uzun zamandan beri forum ile alakalı çok fazla paylaşım yapamadık... Siz diğer arkadaşların paylaştıklarını görünce zaten gerek olmadığını da düşündük cyrr Bu aralar işlerin hafiflemesiyle güzel testereler aldığımız Alibeyköy Barajı'na bir keşif için gidelim dedik.Baraj yakınlarında ikamet eden bir arkadaşımız farklı bir yer bildiğini ve güzel turnaların çıktığını söyledi. Tabii turnanın T sinden anlamayan biz yeni yeri görmek adına bayaa bir engebeli normal araçların giremeyeceği yerlerden geçerek avlağımıza geldik. Aracı park edip patika yoldan (Dimdik) aşağıya başladık yürümeye.Kaymak ve yürümek arasında banghead Elimizde mevcut olan minicik bir kaşıkla başladık atmaya tabii ki başarısızlıkla sonuçlandı. Yanımızda ki arkadaş bu çabayı görünce tabii baya üzüldü cyrr bir arkadaşını arayıp kaşık ile yanımıza gelmeye ikna etti. İbrahim (eşim) ve ben atışlarımıza devam ediyorduk ki diğer arkadaş kocaman bir kaşıkla geldi. Kaşığı görünce bizim ile dalga geçtiğini düşündüm :laughing: Turnanın T sinden anlamadığımızı belirttim. Kaşığı taktık ortalama 4-5 dakika geçmemişti ki bu arkadaş geldi kaşığa mrsparkle Belirli aralıklarla 5 tane turna aldık 2 tanesi 35 cm civarında geldi suya geri bıraktık diğer 3 tanesi 45 cm nin üzerindeydi. Tabii o heyecanla fotoğraf çekmeyi düşünmemişiz. reeling Turna avı gerçekten çok güzel.Balık oldukça zeki takibi oldukça iyi. Benden kurtulabilirse hooked Kullanmış olduğumuz sahte ile alakalı bilgi paylaşamayacağım.Onu arkadaş almıştı.Gümüş üzeri kırmızı benekliydi.Fotoğrafta gözüküyordur. Ailemiz adına hepinize iyi avlar diliyorum.
Tebrikler Tebrikler Canım bende bir resim paylaşmak istiyorum Barajlarımızın temizliğinden bir kare reeling turna tuttuğumu sanıpta ızgara gelince çok şaşırmıştık
tebrikler ablam ablam iki sorum olucak kullandiginiz olta atcek icin biraz buyuk degilmi uzunluk olarak zor olmadimi ablam her atis ve cekiste insani bayagi bi yorar ikincisi bu alibeykoy dediginiz yer kayabasi koyu yakinlarinda olan barajmi turna icin canli yem cikarma imkanimiz varmi orda yurt disindan ona gore takim getirecem istanbula yazin insallah
Teşekkür ederim. Konuyu açarken yazdığım gibi tamamen alakasız bir saatte elimizde malzeme yokken sadece şöyle bir bakalım dediğimiz bir yerdi. Kamış normalde deniz için kullanmış olduğumuz bir kamıştı makinayı hiç söylemeyeyim :laughing: banax sx 4000 öyle ağır ki cyrr Kas yaptım Evet dediğin gibi inanılmaz yorucuydu fakat 5 dakikada gelen balığın heyecanı ile devam ettik.. Kayabaşı dediğiniz yer ile bildiğim kadarı ile alakası yok...Alibeyköy tarafında Eyüp tarafında bir baraj. Canlı yem için bir şey diyemem biz denemedik ama kaya balığı avlayanları gördük. Levrek (Testere) de oldukça fazlaymış ama denemedik. İlk fırsatta yeniden gitmeyi planlıyoruz.Bu sefer hazırlıklı hihi
saol ablam yanliz guzel yermis resimlerden anlasildigi usze seneye oraya ugramak gerek eyup diyince kafa sark etti benim dedigim yerle sizin dediginiz yer zit yerler insallah seneye nasipte varsa balik tutariz
İnşallah Daha iyileri size nasip olsun ... Yağış olur da barajlarımız kurumaz ise seneye kadar daha iyi bir avlak olacağına inanıyorum.
Yüzümüzde bir gülümseme İbrahim'in ağzından ilk çıkan cümle : Seninkilerin yanında bizimki yemlik kalır idk
Tebrikler Kaşık balzer'e benziyor arkasında ki kırmızı şeriti bir tek Balzer kaşıklarda görmüştüm . O kamışla kas olmuştur gerçekten de )
Çok Teşekkürler ... Gerçekten yorucuydu ama değdi diyebilirim. Bizde şuan Turna için spin kamış bakıyoruz.
Ben bugün alibeyköy barajındaydım gazi mah. tarafından indim baraja... Yanımda bi arkadaşımla öylesine gezmek hava almak için gitmiştik baktım bi kaç kişi olta atıyor... izlerken bide baktım amcam aldı balığı dayanamadım aldım arabadan oltamı gittik yanına 1 tane 40 cm civarı bi turna almış tebrik edip bizde bi yarım saat at çek yaptık... Aslında balığını görmenin gazıyla oltayı elime aldımsada amacım yeni aldığım silikon ve jigheadleri denemekti... Sonuç olarak nadirde olsa turna çıkıyor ve testere olduğunu söyleyen kişilerde vardı..