gecenin 3 yada 3 buçuğu limandan kefal peşindeyim ayağım yerdeki halkaya takıldı. Denize düştüm, kafayı yardım, yosunlarla boğuşaraktan 150 mt kulaç attım, üst baş gitti, cep tel gitti, gözlükler gitti, olta gitti, arabanın ön koltuğun ne hale geldiği malum, evde hanımdan sopa, sonra pansuman yaptırmaya çıktım hastane polisi tutanak yazdı ertesi gün gidip ifade verdim, kovamı çantamı limanda unuttum geri dönüp alayim dedim ohoooo bi tane kefalim vardı zaten o nuda kedi kapmış kenarda kemiriyodu. Olsun pişman değilim gene yaparım. Gene yaparım
Kabus gibi bir gece geçirmişiniz.!Her şeye rağmen devam demek güzel. Biz de çook,bu son olsun, bidaha gelmeyiz, gitmeyiz dedik ama hala devam.
Çok komik geldi bana ya, umarım gülmeme kızmamışsınızdır. Kendimi o halde düşündüm de, hanım beni topuktan vururdu herhalde. Ama yapılanlardan pişman olmamak çok güzel bir duygu... Paylaşım için telekkür ederim. Saygılarımla...
Olurda bu kadar olur, Arkadasim senin basinagelen zincirlemekaza gibi.Amasen simdi o hisimlanesaldirirsin baliklari,tebrikler icten paylasima,rastgele,kazasiz belasiz
slm slm meraba abi yaa sen darma duman olmuşsun yaa neyse bununla şükür daha kötüsü de olabilirdi hayırlısı balıkçılık böyle işte her an herşey olabilir süprizleri çoookkk görüşmek üzere hoşçakalın...
geçmiş olsun Baba büyüksün.Hepsi sadece bir balık avında mı başına geldi.Sen en iyisi kendine bi kurşun döktür Nazar var sende nazar.Ama diyorsun ya yine yaparım.İşte bu söz tam bir balık aşığı olduğunu belli ediyorsun.Şahsen bende eve ekmek almak için 50 mt. ilerdeki bakkala gitmeye nazlanırken ırmak deniz ve göl kıyılarında aç susuz çok sabahladım.
arada bir oluyor böyle ,çoğumuzun başına gelmiştir.bazen böyle talihsizlikler olduğunda düşünürüm.acaba balıkların ahımı tutuyor diye
suat abicim ne talihsiz başın varmış öyle. anlattığın şeyler pişmiş tavuğun başına gelmez herhalde geçmiş olsun