Sadece bakmak yeterli bu baliga,onun icin detayli anlatmayacagim,seyri bile yetiyor insana... Nuri kardes selam
Sevgili Selim abim, Serçe kuş misali yüreğim pır-pır, ellerin dert görmesin. Hakikaten seyri yeter. Ömre ömür katan enfes güzellikler için çok ama çok teşekkür ederim. Böylesi bir inceliği o naif yüreğinde damıtıp vakti gelince hediye edeceğini biliyordum. En son yine yıllar önce tadı damaklarda kalan aynı güzellikte bir sunum yapmıştın da bu günlerin özlemine yaktığın ateş yüreklerde kor olup kalmıştı. Daha ne isteriz saygıdeğer abim? Gözlere sürme. Doyasıya temaşa edilesi muhteşem balıklar. Tüm güzellikler her daim seninle olsun üstadım. Memleket aşırı güzellikler sunan güzel, ince kalbine saygılarımla.
Selim Bey, cok güzel bir av yapmissiniz. Yanilmiyorsam, Almanlar'in "Saibling" dedikleri, Latince adi "salvelinus" olan bir salmonid türü bu baliklar. Bildigim kadariyla Türkce'de, diger alabalik türlerinden ayri bir adi yok. Eger gercekten Saibling ise baliklar, tadi gercekten nefistir, afiyet olsun
Temennilerin için sağolasın Nuri kardeşim,senin alabalığa bir başka gözle baktığını biliyorum,iyidir alabalık hem seyri,hem tutması,hemde tadı,bir başka balıktır alabalık,daha güzelleri senin oltana gelsin Nuri kardeş,selamlar olsun...
Evet aynen dediğiniz gibi "Saibling" diye tabir edilen alabalık türü Tadı gerçekten güzel bir balıktır saibling...
Selamlar, tebrik ederim avınızı, bu avda kullandığınız misinanın marka ve mm sini paylaşırmsınız? Saygılar
Fleto olmuş haliyle, mükemmel gözüküyorlar. :thumb: Afiyet olsun; daim olsun.:thumb: :thumb: Sevgilerimle.