Birkaç manzara Tesadüfün böylesi. Adapazarı Müezzinlerde olta atarken avcı Suat kardeşimlede tanışma fırsatı buldum.
Resimler iyi güzel de hani hikayesi ???? Nasıl tuttunuz nerde tuttunuz ,bizim gibi takımları taktınız mı vs.... Birde hikayesi olsa tam süper olacak valla. Bu arada büyük alamadınız mı . Resimdeki balıklar Altınkaya'nın asaletine pek yakışmıyor. En az bir kaç tane 5-6 kg lık olmalıydı. (Hoş bu hafta bizde yakalayamadık ama,çekerken bi sürü azman sazanı dipe taktık)
Fazla yazılacak bir şey yok. Altınkaya bilindiği gibi çok ilşkenli bir yer.Çok zaiyat verdik.Seninde dediğin gibi büyük balıkları çıkaramadık.Üç tane sağlam balığı çıkaramadım.Ortalama bu boyda sazanlar aldık. Ama seneye daha iyi planlarım var.
Erdem suyun durumunu soruyosan su güzel.Azalma olmasına rağmen iyi su var. Turna ve sazan var. Ben her ne kadar alamasamda alan arkadaşlar var.
Ben Erdemin sorusuna cevap verdim.Erdemin sorduğu o gölet Müezzinler,yani sakaryada. Altınkaya değil.
Herkese eşekkürler.Evet Altınkaya çok güzel bir barajdır. asıl av eylülden sonra daha güzel vede verimli olur.Ancak bizim izin olayı buna müsade etmediği için,tam sıcaklarda avlanamaya çalışıyoruz. Sazancıların orayı görmesini isterdim.
Alaattin abi müezzinler de balık alamamışsın geçmiş olsun, olsun sen cebeci de biraz denize gir o zaman abicim