Lüfer sezonunun son demlerine sen yine güzel bir av raporu ile gözlerimize bayram ettiriyorsun. Gerçekten güzel av eline emeğine sağlık tebrikler...
evren abi eline sağlık...Bu senin yağ baya bi iş yapıyo acaba bizim oralardaki sırtıkaralardada iş yaparmı?
bende farklı 2modeli var arkadasımdan aldım ama sanırım yurt dışından gelmiş u markanın nerden temin edileileceği konusunda net bi fikrim yok.
walla normalde benım lüfere kullandığım Shark marka kalamar esanslı sardalya yağı kutunun arkasında ton balığı tutmak için üretilmiştir yazıyor.O yuzden denemek lazım.Pek bi fikrim yok açıkcası
tebrik ederim süper bir av olmuş, devamı daha da iyi olur inşallah, yağ işi de iyi bir fikir ben de kullanabilirim, teşekkür ederim... rastgele
Gazete De "cumhuriyet" Bu Da Bizden...ben De Yaz Aylşarinda Altinoluktayim Ama Bu Zamanlar Gitmek Varmiş..
Super av olmus.Tebrik ediyorum.Yag kullanmak benimde vaz gecemedigim ve avcilikta buyuk fark yaptigina inandigim bir yontemdir.Size bir konuda danismak istiyorum.Minova yagi yedirmeyi nasil basariyorsunuz?Ben sadece yagi kesme ,ak yemlere kullanirim. Tuna balikciliginda Cedar Plug denilen, sanirim mese agacindan yapilan balik seklinde boyasiz bizim eski yunlulere benzeyen sahteler vardir.Bir gece onceden bu sahte balik yaginda bekletilir ve tahta govdeye yag emdirilir. Oldukca etkili bir yontemdir.minovlar bildigim kadariyla boyali oldugu icin pak yag emmez.Ozel bir yonteminiz var mi? Dahasina rastgelsin.Gorusmek dilegiyle.