altınoluk raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında OrhanCinoglu tarafından paylaşıldı.

1. turan

turan Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    oğlum 3,700 kg - 52 cm
    cok guzel balıklar tebrıkler,
    mırmırlar super gozukuyor.

2. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Mırmırlar daltonlar gibi:D

3. NeW_BeeTLe

NeW_BeeTLe Alp Vidinlisan

Favori Kamış:
    Yılmaz Classic 75lik Zıpkın
    En İyi Avı:
    1200gr Levrek
    24 agustos 1 eylül tarihleri arasında altınoluktaydım,altınoluga gidenler bilir denizle birlesen meshur deresinde awlanayım dedim(genelde herkes bol balık olur orda der)yemim de sülünezdi fakat hicbisiy alamadım,daha sonra özdemir kent(altınolugun cıkışı) ciwarlarına gittim orda da bisiy alamadım,gece fenerle denize girdim uyuyan gümüş balıklarından baska hicbir canlı göremedim nerdeyse...acaba altınolukta olta balıkcılıgı icin avlak yer öneri verebilecek war mı?...

Ayrıca ustam yemleri nerden aldın merkezde ben hic bulamıyorum da... :(

Son düzenleme: 5 Eylül 2008
  4. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Siftah sizden bereket allahtan artık:) İlk raporunuz hayırlı olsun,yalnız ilk iğneni yeri iyi fakat bence ikinci iğne biraz daha yakın olsa özellikle mırmrı ve lidaki avında daha çok verim alırsınız diye düşünüyorum.

5. safaklarda

safaklarda Şafak

Favori Kamış:
    çeşitli kamış ve makineler
    En İyi Avı:
    37 cm levrek
    tebrikler mırmırlar süper...

6. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Düzeltmeme izin verin.Bu balıklar mığridir doğru.Ama deniz yılan balığı farklı.Çok lezzetli bir balık deniz yılan balığı.Özellikle irileri.Ama bu mığride ne lezzet var nede kılçıktan ayırıpta yiyebilirsiniz.Hiç tavsiye etmem.Bunlar solucan gibi toprağın içinde yaşıyolar ve özellikle leş yiyiciler.Buda gereksiz bir bilgi:D
    Ama tutması zevklidir.Ellerinize sağlık.

7. RainboW

RainboW Sertan

Bu mığrı denen balık bulunduğu yerde işe yarar, yaramaz ne varsa yeme kabiliyetine sahiptir:) Yeter ki görsün. Misinanız sağlam ise ne âlâ. Değilse ve bekletirseniz büyük ihtimal koparacaktır. Oltayı allak bullak etmesi de cabası. Oltada fırıldak gibi döner bırakırsanız ve size ucu boş gam yapmış bir misina bırakır :D

Sarozda 107 cm lik bir tane yakalamak nasip olmuştu... Üzeri salya gibi kaygan bir madde ile kaplı olduğundan tiksiniyor insan:) Ama inanılmaz mücadeleci bir balık. Kimisi solungaç başlangıcından bıçakla çizip pense ile derisini çekip tulum çıkarsa da ben ters adam olduğum için kuyruktan bıçakla çizip deriyi tuz ile bir nebze kaymaz hale getirip çektiğimde pek zorlanmadan derisini çıkarabildim. Gögüz ve karın kısmı çok kılçıklı olduğundan sadece sırt boyunca uzanan iki lobu alıp unlayıp kızgın yağda pişirdim. Sonuç : Fazla haşlanmış yumurta sarısı kıvamında ağızda dağılan bir yemek oldu:) Tadı nasıldı ? Fena sayılmaz....

8. Atto

Atto Atto

Favori Kamış:
    D.A.M Allround Tele Spin 240
    En İyi Avı:
    Levrek (800gr),Çupra (550gr)
    Güzel çeşit olmuş. Tebrikler.

9. NeW_BeeTLe

NeW_BeeTLe Alp Vidinlisan

Favori Kamış:
    Yılmaz Classic 75lik Zıpkın
    En İyi Avı:
    1200gr Levrek
    saldırganlıkları söz konusumu acaba migri balıgının?

10. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Ben çanakkale de yakaladığım 130cm lik bir tanesini yemiştim. İşi bilen bir abimiz tulumunu çıkarıp terbiyeleyip şiş yapmıştı ve oldukça lezzetliydi. Tavaya gidicek bir balık değil.

11. erdem271

erdem271 Erdem

Geçen sene sarımsaklıda kurutulmuş boru kurdu aldım ( gerçi düzgün kurutulmamıştı leş gibi kokuyordu :-( )

Gece 11 gibi kıyıdan salladım , 1-2 saat boyunca tek bir vuruş bile alamadım , halbuki gündüz aynı yer balık kaynıyordu . Acaba boru kurdu gece mi iş yapmıyor yoksa gece balıklar mı ortadan kayboluyor?

12. OrhanCinoglu

OrhanCinoglu

Favori Kamış:
    kamış
    En İyi Avı:
    57 cm kefal 1,5-2kg arası
    kurutulmuş boru kurdu pek iş yapmıyor ben de denedim ama pek verim alamadım malesef