aman allahım kefaller boy boy....!!!

Konu, 'Bölgeler' kısmında silentfisher tarafından paylaşıldı.

1. silentfisher

silentfisher emre

Favori Kamış:
    lineaffe 390 spirit surf kamış
    Favori Makine:
    alba star kk 60, okuma avenger 45 lik
    En İyi Avı:
    kasna 700 gr, irice zargana,istavrit kovayla vs vs
    arkadaşlar giresun limanda borukurdu ile kefal bu aralar çok gözde.yakalayamayanı dövüyorlar.az önce geldim .ben hariç yanımdakiler yakaladı ama benim misina kısaydı atamadım suyuna.dayağı yedik tabi...:)barbuna talim oldu.bilginize.yok böle güzel zevk.jaws gibiler.:)

2. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Bir dahaki sefere Emre Kardesim hem misinani uzun tut hem de kamerani yanina al. Seni resimler ve balikcilik oykunle selamliyalim. Sirkuler konusunda da dikkatli olacagindan eminim. Ama tuttugun baliklardan bir iki tanesini salan bir fotoyla gelirsen var ya iste o zaman seni Padisah Uye alkisiyla selamlariz.

Bir dahakine rastgele, kal saglicakla...

3. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Sana afiyet olsun resimsiz balık taçsız krala benzer resimlerini bekliyoruz.

4. postaci_61

postaci_61

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    rus kefali 9.35 kg
    tüh desene yine kaçırdık

desene kardeş yine kaçırçık biz nataşaları bu sene yakalamak nasip olmadı ğitti şu nataşlar bize kardeş arasıra onları keşap limanınada gönder
    rastğele

5. adra

adra

bu sene burdada hiç rus kefali olmadı okadar yem aldım emek harcadım ama balık nerdeee....

6. silentfisher

silentfisher emre

Favori Kamış:
    lineaffe 390 spirit surf kamış
    Favori Makine:
    alba star kk 60, okuma avenger 45 lik
    En İyi Avı:
    kasna 700 gr, irice zargana,istavrit kovayla vs vs
    geçen seneki balık yok bu sene.ancak liman içinde çoğu kişi balık aldı.gorbaçov deriz biz siz nataşa dediğinize.en yakın zamanda foto koyacağım...iyi avlar...
    bu arada gürol abi aksu ağzında levrek çıkıyor.keşapta kalecikte de eşkina çıkıyoır.sen gerçi haritayı çıkarmışsındır karadenizin:) bizde araba olsa her akşam gideceğiz keşap tarafına...çorap fabrikasının arkasında iyi lendonoz alıyorlarmış.bakalım biz liman içinden devam...tekrar iyi avlar...

7. dark28

dark28 hakan

usta mrb. şu ara aksu ağzında yada t lerde balık durumu nasıl bi bilgin varmı usta..

8. Trbzn61

Trbzn61 YÜKSEL

En İyi Avı:
    Levrek 2,5 Kg
    günaydın

Espiyede gelevara deresinin denizle birleştiği yerdeki "T"lerde ne ararsan var.Ben bu sene bayağı balık yakaladım.LEVREK(1,200 kg),LENDONOZ(300Gr),KÖTEK(600 gr)TİRSİ(250 gr) ve bolca TEKİR çıkıyor.Anlayacağın olta hiç boş gelmiyor.Ha bide serpmeyle kefal bile yakalayanlar var.Bu arada hiç beklemediğin balık türlerinide yakalayabilirsin.ben bikeresinde 1 Kg lık vatus yakaladım ve tekrar suya bıraktım.Buzluk balıkla doldu.Bu kadar çeşiti balık tezgahında bile göremem belki.Bu aralar YUNUS sürüsü geçiyor tam 5 mt yakınımızdan işte o zaman oltanı topla git boşuna bekleme kıyıda ne var ne yok hepsini ya yiyor yada kaçırıyor.Hep denizin ve havanın durumundan bahsederler.Yok şu zamanda şu balık çıkar yok şu havada şu balık çıkar diye yazıyorlar formlarda ben inanmıyorum valla.Hiç beklendik yer ve zamanda öyle balıklar yakaladımki ben ve yanımdakiler hayret ettiler.Neyse ben kendi düşüncelerimi yazdım.Belki sizin için yer ve zamanlar farklıdır.Sizlerde kendi tecrübelerinizi yazarsanız bilgi sahibi oluruz.Şimdiden teşekkürler.

9. dark28

dark28 hakan

yüksel abi aynen yalı köyde limandan attm oltayı vatoz , kaya balığımı ne geldi anlmadığım zehirlidrdiye hepsini attm ilk defa gördüğüm için:)