Kasna avladigimiz derelerin suyu azalipta tat vermeyince partnerimle gecen senelerde bolca perch avladigimiz avlagi ziyaret etmeye karar verdik.Gunes dogmadan avlakta yerimizi alıp heyecandan tir tir titreyen ellerle atislara basladik.Bu avlakta 20 cmlik levrek cok olup irisine hic denk gelmedigimizden fazla umutlu olmasakta umdugumuzdan cok daha buyuk perchlerle hasir nesir olduk.Ultraligt kamislarla muthis zevkli bir av yapip en kisa zamanda tekrarlamak uzere evin yolunu tuttuk.
Sabah perch için yola çıkacak biri olarak heyecanım katlandı. Güzel ve keyifli bir av olmuş. Tebrik ederim, darısı başımıza diyelim...
güzel av ve avlak...Kamışınızın markasını ve gram atarını öğrenebilirmıyım..kaç metrelik memnunmusunuz aksiyonundan...mantarlıda kullanabılrmyım?
Tebrik ederim güzel bir av olmuş. Ben de aynı kaşıkla avlıyorum levreği. kırmızı benekli olanla. çok güzel iş yapıyor bence ama ne hikmettir bilmiyorum sadece akşam üzerileri güneş açısı iyice düşünce çok güzel av veriyor. onun dışındaki saatlerde neredeyse hiç vuruş alamıyorum..
Aksam ve sabah iyi av versede meppsin ne zaman ne y yapacagi belli olmuyor. Gun ortasinda pes pese balik alabiliyorsun.Black furynin 3 numarasi yoktu.Yeni aldim sonucu merak ediyorum.
2 farkli kamis kullaniyorum.Ikisindende oldukça memnunum Savage troutizimo 0/5 **** Mitchell privilage 150 0/3 ***** Shimano symetre 500 fj
güzel balıklar.güzel doğa. gölün etrafı yemyeşil hala ne hoş.bakir avlaklar yanı başınızda.tebrik ederim.