Semih böyle bir program hazırlayıp bizlerin kullanımına sunduğun için teşekkür ederim. Ellerine sağlık.
Ben teşekkür ederim faydalı olması dileğiyle. Yorumunuz için teşekkürler.Önerilerinizi dikkate alacağım çok güzel fikirler sunmuşsunuz bir sonraki versiyon bambaşka olacak
semihcim hazilamış oldugun siteye giremedim bende amtr balikcılıkla ilgili yazı hazirliyorum yardımcı olursan sevinirim
Tıpkı bir Türkçe sözlük gibi her an elimizin altında durması gereken bir kaynak. Emeğine sağlık Semih, teşekkürler.
Öncelikle hazırlamış olduğum bir web sitesi değil bilgisayar programıdır.Vermiş olduğum linkte 10 saniye bekleyip download düğmesine basarak bilgisayarınıza indirip istediğiniz gibi inceleyebilirsiniz. Ben teşekkür ederim
Semih kardeşim ellerine beynine sağlık. Gambusyayı tanıtan yazıda: "Doğa dengesi ve sağlığa yararı ile çok değerli bir balıktır" bilgisi var. Ancan gerek bir çok konuda açıklandığı gibi gerek de tebliğde zararlı balıklar listesinde olduğundan bu bilgide bir düzeltme olması gerekir sanırım. Sağlığa faydası var mı yok mu bilemiyorum Tekrar beynine sağlık kardeşim. Yeni versiyonlarını sabırsızlıkla bekleyeceğim
Beğendiğinize sevindim.Ben teşekkür ederim. Nuri abi ilk önce beğendiğine çok sevindim.Yeni versiyon yakında çıkacak. Gambusya balığı sivrisinek lavralarını yediği için sıtma hastalığının yayılmasında dolaylıda olsa bir bakıma yararlı bir balıktır.Fakat bazı sulardaki bulunan canlı türleri içinde bir tehdit oluşturuyor."Doğa dengesi ve sağlığa yararı ile çok değerli bir balıktır" sanırım bu cümlede bahsettiğim sivrisinek lavralarıyla beslendikleri göz önüne alınarak kurulmuş bir cümledir.Diğer versiyonda herşey daha açıklayıcı olacak.ilginiz için tşk ederim.
herşey daha güzel olaçak semih kardeş teşekkürler çok güzel olmuş elline saglık bu bilgilere eminim benim gibi yeni gönül veren lere çok faydalı olmuştur tekrar saol