Amatör Balıkçılık Belgesi

Konu, 'Tebliğler' kısmında Kaan DÜZGÜN tarafından paylaşıldı.

1. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    ABB nin şu anda zorunu olsa bile, eğitim kurs şartına bağlansa bile hiç bir faydası olmayacağını biliyorum.

Başka bir yerde bu konuyla ilgili yazdığım bir yazı:

2. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Öyle bir şey demiyorum. Ben de vatandaşın parasını söğüşlemesinler derdindeyim. Madem Türkiye'de bunun doğru düzgün uygulanması mümkün değil, formalite bir belgeyi parayla dağıtıp da milletin parasını almasınlar, bıraksınlar böyle gittiği gibi gitsin.

3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Metin abi başıma öyle birşey gelirse cebimden 2/2 tebliğlerin kitapçığını çıkartır ilk önce ilk sayfadaki kanun maddesini resmi gazete yayın numarasını ondan sonrada dördüncü maddenin birinci şıkkını gösteririm;)
    herhalde kanun kitapçığınada karşı gelemezler:) :)

4. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    işte bende aynı şeyleri söylüyorum milletin cebindeki üç kuruş parasınıda almasınlar ilk önce yürürlükte olan kanunları bir uygulasınlar bakalım tırıvırı hala istanbulun göbeğinde (galata köprüsünde)kullanılıyor bütün malzemecilerde satılıyor sahilleri bir gezin bütün kovalar yaprak ve kıraça dolu bütün göllerimizde küspe ve tırıvırı kullanımı devam ediyor bütün göllerimizde parmak boyunda sazan yavruları katlediliyor ilk önce bu kanun tanımazlara gerekli ders verilsin daha sonra ruhsat işini düşünelim:( :(