roy abi güle güle kullan, alınmış alınmıştır, daha ötesi berisi olmaz bu işin, hayrını gör nice güzel avlara inşallah.
Hayırlı olsun Roy. Silikonları göremedim iş yerinden evden bakacam ama. Çok merak ettim. İnşallah yakalarsın Eşşek kadar bir levrek Bir de Atlantik levreği görelim.
yozurinin sashimi pencil fw çıkmış... tam sana göre kadir abi su üstü wtd sahtesi.. henüz istediğim renk düşmemiş piyasaya ama takipteyim, hemen alacağm birtane ağırlık ve desenler çok iyi... 10cm boy.. aksiyon aldıkça renkler farklılaşıyor... yani iki yüzlü bir sahte.. binbir surat gibi..
sagol hakan. ufak seyler ama bakarken seçerken verdigi zevk çok buyuk. eminim hepimizde de oyle oluyordur
Benim kullanmadığım herhangi bir silikon veya sert sahte levrek alabilir Tam adamına sormuşsun :laughing: Resimleri görmeyi bırak, dün akşam bilgisayarı bile açamadım. Oğlan canıma okudu. İşten yorgun argın gel, yatana kadar da oturma odasında top oyna. Çocuk düşünenler, düşünmeye devam edin.
Şimcik bakabildim. Silikonlar levrek alır. Sert sahteler kutuların içinde pek bişi görünmüyo ama maxrap ve hjerk serisini biliyorum. İkisi de levrek alır ama bana küçük boy almışın gibi geldi. Atması zor olmasın? Neyse vardır bi bildiğin. You-Zuri hakkında bir bilgim yok, fakat Caner'in su üstü tanıttığı you-zuriler güzel. Hele ki limon olanı. Tekrar hayırlı olsun, trofe yakalamak nasip olsun
7cm bunlar. Gramajlari hafif dolayisi ile. Bas ve kiç halkalara 3-4gr misket kistiriyorum volkan. Aksiyonu saglikli bir balik gibi degilde yarali yavru balik gibi oluyor.
Ben dedim zaten bak; varmış bir bildiğin. Şimdi bizde öğrenmiş olduk. 3 - 4 gr lık kurşun kıstırmak çok ilginç ve güzel bir bilgi. Teşekkürler. Bekliyorum bir atlantik levreği. Bakalım şekil, şemal aynı mı?