Ben,ne yeni bir üye,nede eski bir üyeyim.. sazan gibi,bir gün doğumunda bir gün batımında gözükürüm. bir yayın gibide,gecenin sessizliğini severim. bir ırmak pullusu gibi de bol oksijenli,cakıllı çağlayan suları severim. Ben Teoman Türker.. 3-haziran-1948 Samsun doğumlu, 58 yaşında TOM AMCA lakaplı bir amatör ruhlu akrsu balıkçısıyım. çocukluğum Samsunda,gençliğim Ankarada,sonraki ve şimdiki hayatım Amasyada geçmektedir. evli olup,yetişkin bir erkek ve bir kız evlat sahibiyim. sanaat enstitüsü,torna tesviye mezunuyum 33 seneden beri bir devlet dairesi tamir atölyesinde torna ustası olarak halen çalışmaktayım. çoçukluğumu,gençliğimi amatör sporculuk ve izcilik hobileriyle geçirdim. çoçukluk ve gençlik yıllarımda.. Jules Verne nin:80 günde dünya gezisi,balonla seyahat.2 sene mektep tatili arz ın merkezine seyahat ve Daniel Defoe nin robinson crusoe kıtaplarını okuyarak maceracı bir ruha, dartanyan ve 4 silahşörler,kara şovelye ve de deyvit kroket gibi kızılderili,kovbo ylu fılimleri seyrederkte şovalye ve centilme ruhlu, 60 lı yılların unutulmaz yabancı ve türk romantik filimleriyle,yine 60 yılların rom antik şarkılarıyla geçen genlçlik yıllarımlada,romantik bir ruha sahibim. bir roman gibi geçen..çoçukluk,gençlik yılları ve askrlikten sonra kendimi hayat mücadelesi içinde buldum. bu çetin hayat mucadelesi içerisinde..AMATÖR RUHLU BALIKÇILIK sitemizin av hikayeleri bölümünde..yayın-1 maceramda anlattığım şekilde hayatıma vazgeci lmez bir hobi olarak girdi. yapmış olduğum amatör ruhlu balıkcılık syesinde hayata sımsıkı bağlandım. bilhassa akarsu,yani ırmak balıkcılığı ile,değişken doğa şartlarıyla iç içe olmakla maceracı ruhumu, ırmak balıklarıylada birebir mücadele etmeklede şovalyeci centilmen ruhumu, gün doğumunun ve gün batımının mistik havasını teneffüs edip,gecenin sessizli ği ve karanlığında gökyüzünü seyretmeklede romanntik ruhumu tatmin etmek fırsatlarını buldum. hafta sonları yorgun bir savaşcı gibi gittiğim balık avından döndüğüm zaman,din lenmiş taze bir güç ve enerji kazanmış vede çok mutlu bir insan olarak eve dön düm. bunun içindirki ben,bu amatör ruhlu balıkçılığı,devamlı yaşıyalım ve yaşadıklarımızıda başkalarınada yaşatalım derim.. doğa güzellikleri karşısında kör ve yine doğanın armonik seslerine karşı sağır olm uyalım derim.tek amacımız balık tutmak olmasın,ençok balığı değil en büyük balı ğı yakalıyalım derim. bu amatör ruhlu balıkçılığı,sitemizin makaleler bölümünde yazdığım AMATÖR RUH LU BALIKÇILARA adlı şiirimde olduğu gibi en maceralı bir şekilde yaşıyalım yakalıyacağımız balıklarada şovalyeci centılmen bir ruhla davranalım gün batımının eşşiz güzelliğindede,evimize mutlu bir şekilde ve hayata sımsıkı bağlanmış olarak,yepyeni taze bir hayat gücüyle dönelim. umarım bu nacizane anlatımımla AMATÖR RUHLU BALIKCILIĞIN bu sitede ne anl ama geldiğini,siz sevgili amatör ruhlu balıcı dostlarıma tanışmak vesilesiyle anla tabilmişimdir. oltalarınız balıksız kalmasın,hepinize ras gele TOM AMCA