K kberker Yaş 58 Şehir istanbul İsim kemal berker 23 Ocak 2009 #1 Herkese merhaba, Balık tutmayı severim. Amatörüm,birşeyler öğrenebilmek ve gerektiğinde danışabilmek için üye oldum.
Herkese merhaba, Balık tutmayı severim. Amatörüm,birşeyler öğrenebilmek ve gerektiğinde danışabilmek için üye oldum.
gece_denizi Şehir tekirdağ Favori Kamış pelikan 15-40 gr atarlı kamışım Favori Makina pelikan 28 robin makinam En iyi avı 2 kilo kalkan ve 4,5 kg levrek. İsim cüneyt 23 Ocak 2009 #2 hoşgeldin arkadaşım.rastgele sanada
esref surek Üye Yaş 64 Şehir tekirdağ Favori Kamış tekne ile olta balıkçılığı En iyi avı 7 kiloluk sinarit İsim eşref sürek 23 Ocak 2009 #3 Kemal bey aramıza hoşgeldiniz oltanızda hep büyük balıklı avlar olsun rastgele
balık kurdu Senior Member Yaş 52 Şehir istanbul En iyi avı 4 kilo civarı kofana İsim ercan 23 Ocak 2009 #4 aramıza hoşgeldin,keyifli paylaşımlar
K kberker Yaş 58 Şehir istanbul İsim kemal berker 23 Ocak 2009 #5 İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Selamlar
antepli Yaş 67 Şehir Almanya/Gaziantep Favori Kamış Sportex, D.A.M, kabon kamis, Daiwa,D.A.M Quick rolle Favori Makina Dam Quik, Freilauf, Cormoran, Zebco , Schkeapear ve diğerleri En iyi avı Turna 105 cm, 7,3 kilo, sazan 9.5 kilo İsim Mustfa 23 Ocak 2009 #6 kberker demiş ki: Herkese merhaba, Balık tutmayı severim. Amatörüm,birşeyler öğrenebilmek ve gerektiğinde danışabilmek için üye oldum. Hepsini görüntüle... Aramiza hos geldin kardesim, palasmak güzel seydir. Burada bir aile olduk, sende paylastigin sürece amatörlerdensin)))
kberker demiş ki: Herkese merhaba, Balık tutmayı severim. Amatörüm,birşeyler öğrenebilmek ve gerektiğinde danışabilmek için üye oldum. Hepsini görüntüle... Aramiza hos geldin kardesim, palasmak güzel seydir. Burada bir aile olduk, sende paylastigin sürece amatörlerdensin)))
nejat vardar Banned Şehir İstanbul İsim nejat vardar 23 Ocak 2009 #7 hoşgeldin kemal kardeş, hepimiz amatörüz ve öğreniyoruz
kcitak Şehir İzmir Favori Kamış olta En iyi avı En iyi av henüz avlanamamış olandır. İsim Kamil 23 Ocak 2009 #8 hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar.
Okan Gül Yaş 34 Şehir İzmir Favori Kamış en güzeli el oltası En iyi avı 800 gr Çipura İsim Okan 24 Ocak 2009 #9 Hoş geldin kemal abi . Bilgi almak için çok doğru bir yerde olduğunu düşünüyorum Rastgele.
J JACKET Yaş 48 Şehir İZMİR/GÖZTEPE En iyi avı DAHA KİLOLUĞA ULAŞAMADIM:( İsim EMRE 24 Ocak 2009 #12 hoşgeldin bende amatörüm ama burda eminim amatörlüğü daha kolay atıcaz sanada bol avlar.
J JACKET Yaş 48 Şehir İZMİR/GÖZTEPE En iyi avı DAHA KİLOLUĞA ULAŞAMADIM:( İsim EMRE 25 Ocak 2009 #13 hoş geldin
lufermecit Şehir İSTANBUL Bayrampaşa Favori Kamış OLTA En iyi avı ŞUAN İSTAVRİT Edirneli lüferçi İsim mecit sakarya 25 Ocak 2009 #14 kberker demiş ki: Herkese merhaba, Balık tutmayı severim. Amatörüm,birşeyler öğrenebilmek ve gerektiğinde danışabilmek için üye oldum. Hepsini görüntüle... kemal hoşgeldin
kberker demiş ki: Herkese merhaba, Balık tutmayı severim. Amatörüm,birşeyler öğrenebilmek ve gerektiğinde danışabilmek için üye oldum. Hepsini görüntüle... kemal hoşgeldin