Herkese selamlar.Bende uzun süredir takip ediyordum yazıları.Kayıtsız kalmak istemedim.İstanbul' dayım ve daha sadece birgün olta sallamışlığım var.O yüzden fotoğrafımı köyacağım balığa gittiğiniz yerlerde bu şahsı görürseniz hemen uzaklaşın.Bir kaza sonucu tanışmadan önce buradan tanışmak istedim .Yazılan her tütlü püf noktaların ve ustalıkları yakından takip ediyor ve not alıyorum.Herkese teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz. Unutmayın yüzme kitaplardan öğrenilmez. Notlarınızı alın ama en güzel not deftere yazılan değil beyninize kazınandır. O da muhtemelen balıkta oltalarınızın karıştığı, iğnelerin elinize battığı, soğuktan yemi takamaz hale geldiğiniz anda oltaya ansızın takılan süpriz bir balığın çekerken verdiği heyecanı yaşadığınızda olacaktır
bol bol olta karıştır dal aralarına salla çaparini topla milletin oltasını az biraz homurtu filan derken öğreneceksin..o sana homurdananlarda aynen senin gibiydi bir zamanlar..inşallah bereketli olur avların rastgele.
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim.Denizci kaptan,ex. ve acaralper ve mc drej sanada.Elbet acemiliğimi atacam ama ilk gidişimde bişey tutmamama rağmen ikinci deneyimim için fırsat kolluyorum.Sanki çok iyiymişim gibi. Birde bu işte aile faktörü ve hanım dırdırı var sanırım forumlarda bu konu açılmamış.Herhalde bu konuyu ilk ben açıcağım .
İsa aramıza aileye hoşgeldin sana bir konuda yardımcı olak isterim alt taraftaki linki incele istersen Görüşmek dileği ile.... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=549593#post549593
isa aramıza hoşgeldin. ilk önce istanbulda hangiyakadasın..ona göre önlemimizi alalım. şakaşaka bizde ilk önceleri emekliyorduk. azmı kamış sallarken kurşundan kaçtım. keyifli avlar dilerim......
Feridün çok iyi arkadaşım sapol hemen bir dilekçe örneği çıktı aldım İmza işi garanti olur.Hemen hafta sonu için birtane kullanıytım
Herkese teşekkür ederim hoşbuldum. Hasanaki09 avrupa yakasındayım ama belli olmaz kollayın kafanızı gözünüzükaza geliyorum demez bir vapura bakar Ama çok dikkat ediyorum valla.Başkasının oltasını toplamak veya zarar vermek üzer benide.Şuan değil ama ilerde organizasyonlara katılmak istiyorum bende.Çok güzel olur kanımca