Benimde su anda Turkiye ile aramda 6 saat fark var.Mesela Turkiyede oglen saat 12 iken burada saat 18:00 Ben Mlzya da yasiyorum.Bence alalar icin de lisansi hemen almalisin Cunku izledigim bircok video da bulundugun yerlerin alabalik avi icin cok uygun oldugunu gordum Bu arada baliga gittigindede soylediklerimi uygulayipta olumlu sonuc alirsan cok sevinirim Ben hep bunlari kullanirim ve cok ta memnunum. Sana can-i gonulden rastgele.Yeni raporunu bekliyor olacagiz
Herkeze Selam Sabahin Erken Saatlerinde Uyanarak Aksamdan Hazirladigim takimlarimi aldim ve buz gibi havada saka yapmiyorum ankaraliyim ama ankara ayazi bile viz gelir bu sabahki soguga yinede ciktim yola irmaga vardim aksamdan tavuk tuzlamistim bide solucan vardi oltanin birini taktim salladim otekininede tavuk taktim yolladim ruzgar cok esmeye baslayinca oltayi bire indirip beklemeye basladim 15 20 dk olmadiki benim oltanin yakininda bir fok belirdi ben oltayi cektim hemen hayvana zarar vermeyim diye sonra kayboldu tekrar attim baktim geri geldi gene cektim bir kac denemeden sonra baktim rahat yok eve dondum saat daha burda 10:38 oglen birazda sicak olur diye umuyorum okyanusa gidicem umarim biseyler tutarim herkeze rast gelsin
Kücük olan balik bencede black crappie,alabaliklardan biri almancada saibling olarak gecen ala,latincede Salvelinus familyasina girer. Bu arada aramiza hosgeldin balikci dostum,keyifli paylasimlar...
Oglen Gittim Okyanusa hava buz gibi saat aksam 7 ye kadar ugrastim ama nafile hic bisi tutamadim sadece ben degil tum balikcilar eli bos dondu kismetimiz yokmus bugun nasip napalim balik tutamasamda yunuslarin oynasmasini izlemek bile yetti bana ha unutmadan balik degil ama 2 tane kus yakaladim oltayi attim bunlar korkudan havalandi suru halinde gitti benim oltaya dogru daha misina havada 2 tane topbalak dolandi misinaya guvercin hemen kestim misinayi saldim garibanlari Bu arada benim takimlar bana gore yetersiz yenilerini almam sart haftaya markete gidicem rapata nin cok guzel sahteleri vardi bilyeli falan 5 dolara valla gorunce benim bile yiyesim geldi balik ne yapmaz bide olta kisa uzunlardan almak gerek okyanusa anca o gider benimki irmak icin uygun anca spiderin misinalarini gordum memleketi bura oldugundan makul fiyatlar yani takimi tamamlamadan gitmem bi daha okyanusa oda haftaya tamamlarsam havada iyi olursa cikicam dondum bugun valla hasta falan olcaz burdaki herifler hastadan anlamaz isten cikis mikis verir alim allah herkeze saygilar bir kac resim koyucaktim ama nette bi sorun var yarina insallah
Hayirlisi olsun. Bence kamis secimini en az 4.20 yada 4.50 mt , yuksek atarli ve parcali bir surf kamis almani tavsiye ederim (agir olmasi hic onemli degil.Zaten beklemeli avda kullanacaksin ) Sana bol sans Rastgele...