Tarih: 20.haziran.2012 Yer: Ankara'da bilinen o yer Rüzgar: Bayağı rüzgarlı 24 Kullanılan Yemler: Rapala Jointed 5 sr,Strike PRO MG-002 Makine :Shimano Solstace 2500 fc Kamış: Shakespeare Ugly Stick Lite Yakalanan Balık: 6 adet irimi iri perch İşte fotolar Arkadaşlar uzun zamandır foruma bişeyler yazamıyodum,bu yıl sezonu levrekle açtım. Hadi bakalım hayırlısı Sabahın ilk ışıklarıyla malum avlağa geldim,at-çek çalıştım,yaklaşık 3 saatte 6 adet perch aldım,oltamı ziyaret eden ufaklıklarıda suya saldım,hava ısınmadan eve döndüm. Avlakta perchler iyice büyümüş. Hepinize rasgele
Çok güzel balıklar almışsınız. malum avlağınızı tahmin etmeye çalışıyorum, aklıma bir yer geliyor ama oradada canlı yem olmadan alamzsınız diyorlardı. Ama çimler falan çok bakımlı duruyor Tebrik eder devamını dilerim...
Teşekkürler fatih kardeşim. Evet evet tahmin ettiğiniz yer ,tam orası işte Alınıyo alınıyo at çeklede alınıyo Çiminden tanıdın maaşallah,sendende bişey kaçmıyo ,bahçıvana söyleyim bidahaki sefere çimleri farklı kessin
Kardeşim tebrik ederim hem de gönülden.Güzel balıklar almışsın,devamı ve daha iyileri gelir inşallah.Ben Turna'ya devam ediyorum şimdilik.Turna av vermemeye başlayana kadar devam edeceğim.Hedef 100 cm turna.Bakalım nasip...
Çok teşekkürler sizlerede rasgele Eyvallah burak kardeşim. Evet aynen abi,sahteye yapıştımı,kamıştaki o yatıp kalkmaları anlatamam,adrenalin 1500 oluyor.eyvallah Mustafa abi çok teşekkür ederim.1 mt alırsın inşallah,o sizin gittiğiniz kulvarlarda o balıklardan 100 lerce var,nitekim geçen yıl ben aldım,kısmet oldu tabi
İsmail abiciğim sen merak etme onlarada sıra gelecek inşallah Onlar beni bekliyolar,sen gidiyosan benden selam söyle Teşekkür ederim .
nasib olursa gidicem ankaraya sevdiğim bir abim tekrar ankaraya dönüyor sırf bunları yakalamak için gelicem oo ankaraya