ANADOLU KARTALLARI Amatör Balıkçılık Grubu Buluşma,Organizasyon ve Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında anadolukartalları tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Selam genç kartallar. Şile'de nerede olta attığınızı sorabilir miyim? Uzun süredir mesaj yazmasam da sizleri takip ediyorum ama şimdiye kadar bir güzel bir balık haberinizi görmedimcyr :D Oltanız boş kalmasın arkadaşlar.

2. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Selamün Aleyküm.. Eve az önce geldim, aşırı derecede yorgunum ancak;

Sabri'nin bugün çektiği kalkan (takriben 30 cm.)..
    Balığın iğneyi tehlikeli şekilde yutmasına rağmen limitlere tam riayet ederek balığı zor bir operasyonla kurtarıp geri bırakmamız..
    Sabah kahvaltısı, öğlen yemeği..

Hepsinden öte de dostlarla geçirilen güzel birgün tarif edilemez:)

Videolar, fotoğraflar ve günün adamı Sabri:D İlerleyen saatlerde sizlerle olacaktır..

3. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    ALEYKUMSELAM sedat bey şilede sahil çok bol oldugu için belirli bir bölgemiz yok arkadaşlar nereyi begenirse orda durup deniyoruz.ayrıca çok güzel balık haberlerimiz oldu ama siz kaçırmışsınız kanımca ilk sayfalarımıza bakarsanız resimleri ile mevcuttur ama bir şeyide unutmadan söyleyeyim biz arkadaşlarla gittiğimiz zaman inanın 1 tane bile balık tutsak bizim için mutluluktur çünkü sahil kenarında olan sohbetimiz, saygımız ve dostlugumuz bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. SAYGILARIMLA

4. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan

sabri kardeşimin tuttuğu ama limitlere uymadıgı için itina ile iğne çıkarılıp denize salınan balıgımız

5. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    selamün aleyküm...

sabri abi farkını koymuş ortaya yine :D

bende sınava girdim çıktım orta halli birşeyler yaptık kısmetse yarın üsküdarda stres atacağım

6. 39348

39348

Anadolu kartalları grubu olarak bugün muhabbet amaçlı bir kalkan avı organizasyonu gerçekleştirdik. Toplamda 11 kişiydik. Sabah 6:30 gibi meramızdaydık.Oltalarımızı suya bıraktıktan sonra kahvaltımızı gerçekleştirdik.Öğlende ise harika mangalda tavuk ziyafeti vardı. Oltalarımıza birşey gelmedi. Bir tek sabri arkadaşımız bir tane limit altı aldı onu da suya iade ettik.

Harika bir gündü. Başta isa abi, aykut ve cengiz abiler ve diğer arkadaşlara yüzlerce teşekkür.

İşte video ve fotolar:

[YOUTUBE]Nm6r8Asmwag[/YOUTUBE]

7. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan

tatlı ve içten bir bakış

8. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Sedat bey, bizi uzun süredir takip ettiğinizi söylüyorsunuz ama bizim balık avı resimlerimizin ilk ve ikinci sayfada olduğunu bilmiyorsunuz.Ayrıca son iki aydır toplu bir organizasyonumuz olmadığı gibi, son aylarda marmaranın balık yönünden ne kadar kısır olduğunuda biliyor olmanız lazım, biz henüz altı ay önce grubumuzu oluşturduk ve ilk aylarında gerek bu sayfada gerekse balık avı raporlarında bir çok farklı avımızın resimli raporları yer almaktadır.

Son olarak bu sayfa kendi açtığımız bir sayfa olup, balık tutmamızın veya tutamamamızın sizi neden bu kadar rahatsız etmiş olduğunu açıkçası anlayamadım:confused:
    Bizim için balık avı sadece gidip denizden balık toplamaktan ibaret olmayıp, dostlarımızla birlikte geçirip keyifli ve güzel birgün geçirmektir.
    Tüm bu sebeplerden dolayı, tutamadığımız balıklardan dolayı (simgelerle belirtmiş olduğunuz gibi) ağlamanıza ve sırıtmanıza gerek yoktur, çok rahatsız oluyorsanız sayfamıza bakmamanız sizin için kafidir...

9. sabriyazici

sabriyazici sabri

düşündüm
    düşündüm
    düşündüm hissettiklerimizi yaşadıklarımızı aklımdan geçenleri yazmaya kalksam ne burası nede forum yeter hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık sizleri tanıdığıma nekadar mutluyum anlatamam Allaha emanet olun hepiniz saolun

10. 39348

39348

11. 39348

39348

Video eksik çıkmış bir daha upload ediyorum :D

12. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    BENDE FARK ETTİM :) :)

13. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Hayırlı akşamlar dostlar:)

Bugün Anadolu Kartalları olarak son derece keyifli ve nefis bir ava daha imza attık.Tüm katılımcı arkadaşlar sonsuz teşekkürler..:)
    Yukarıdaki resimlerdende anlaşılacağı üzere yüzümüzdeki tebessüm ve kahkahalar hiç eksik olmadı.Gruba yeni katılan Metin arkadaşımızlada tanışma fırsatı bulduk, kendisini tanımaktan şahsım adına çok memnun oldum.Bu arada bu harika resimler için teşekkürler Metin:thumb:
    Tüm arkadaşlar gün içinde bol miktarda resim çekmiş olup, aralıklarla bu resimleri görebileceğiz hep birlikte, ayrıca Sabrinin tutmuş olduğu kalkanın videosunuda izleyeceğiz.Yola çıkmadan aramızda 40 cm. altı gelen balıkların salınacağını belirtmiştik ve bu sözümüzüde gerçekleştirme fırsatı bulduk.Denizin dediği gibi 30 cm civarı gele kalkanı, çok zorda olsa sağ salim suyla buluşturmayı başarabilmenin mutluluğuylaavımızı neticelendirdik.
    Evet dostlar son zamanlarda yaptığımız avların, en renkli ve keyiflisini gerçekleştirmeni mutluluğunu yaşamak nasip oldu çok şükür:)
    Bu avda emeği geçen ve katılan tüm dostlarıma tekrar teşekkür ederken, avla ilgili bir çok anektodumuzuda zaman içinde paylaşacağımızı umarım:thumb:

14. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Çok güzel bir gün geçirdiğiniz belli :) önemli olan da bu zaten..
    Sabri seni özellikle tebrik ederim :thumb:

15. 39348

39348

Videomuzun tam hali. Buyrun :)

YİNEDE TAM DEĞİL. YOUTUBE KAFAYI YEDİ. ARKADAŞLARDA DEVAMI VAR.UPLOAD EDECEKLER :(

[YOUTUBE]NPiQNsepEgw[/YOUTUBE]

16. 39348

39348

Başta sen olmak üzere İsa abi bende böyle bir grup ile tanıştığıma çok ama çok sevindim. Tek tek seçilmiş gibi hepsi harika kişilikler. Herkesin emeğine yüreğine sağlık :)

17. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Valla helal olsun, resimlerin ne zaman çekildiğinin farkında bile olmadık, fotğraflar tamamen spontane olmuş ve harika çıkmış...Tüm dostlarımıza bakışımız her zaman tatlı ve içten olacaktır;)

18. sabriyazici

sabriyazici sabri

benim çıkmam lazım tekrar tekrar herkese teşekkür ederim saolun Allaha emanet olun

19. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    sende ALLAHA emanet ol cnm saygılar selamlar

20. 39348

39348

Biz teşekkür ederiz Sabri. Hem şeref sayımızı attın hem neşe kaynağımız oldun :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.