ANADOLU KARTALLARI Amatör Balıkçılık Grubu Buluşma,Organizasyon ve Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında anadolukartalları tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. sabriyazici

sabriyazici sabri

abi yemekteyim şimdi birazdan gelirim

2. sabriyazici

sabriyazici sabri

ben geldim gökhan abi serkan ın hafta sonuna doğru akşam planları vardı haber var mı diye sorucam bu karışıklıkta ama

3. sabriyazici

sabriyazici sabri

herkes online kimye yok Allaha emanet olun Hayırlı geceler

4. Serji

Serji Serkan

Hoppppp beyler ne oluyo Allah aşkına.az forumdan uzak kaldım 3-5 saatliğine okuyunca şok oldum gerçekten..aytaç öyle diyo berkan abi öyle yazmış isa abi gruptan çıkıyorum diyo.yapmayın ortada fol yumurta yok şakasına takılıyoruz şurda oluyomu ama böyle?hepimiz belli yaşların insanıyız.kimse kimseye bu yüzden darılıp kırılmasın.yapmayın lütfen.İsa abi kesinlikle öyle bir karar almıyosun sen her av organizasyonunda bulunuyosun.tamam isa abi şakayla karışık biraz berkan abiye takıldı ama asla art niyet yok..berkan abide yazmış bir an gerildim diye.olur böyle şeyler.tadımızı kaçırmayalım hiç.:thumb: :thumb: :thumb:

5. Serji

Serji Serkan

Ayrıca abi sana söyleyecek tek kelime bulamıyorum.Senin yaptığını çorumlular yapmaz.balığa gidiyosun bize haber vermiyosun.:D :D bizde melül melül bakıyoruz okuyoruz burdan.şimdi gider bide fotolarını koyarsın iice içimizin yağlarını eritirsin.helal valla helal..bravo diyorum abi sana şaka bir yana..Allah daha bol avlar nasip etsin.1 saatte harika balık almışsın.dişliler nasıl ayrıca foto varsa verirsen daha süper olur..Afiyet olsun..:thumb: :thumb:

6. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Hoş geldin Serkanım... Hani bir şarkı vardır bilir misin?

Geçer geçer bu da geçer neler neler geçmedi ki bu da geçer... Panik yok :cool:

7. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Al benden de o kadar... Gökhan ateşi harladı yine... Kaşıntıdan duramıyom :bounce: :bounce: :bounce:

8. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Sabricim... Bende yatıcam zaten... Televizyona dalmışım Sülüman izliyordum :D Hayırlı geceler sana...

9. sabriyazici

sabriyazici sabri

hayırlı geceler abi

10. gokhanunsal44

gokhanunsal44 Gökhan ÜNSAL

Önce balıkları aldım, eve geçerkende kamış ve malzemeleri aldım. hooked

11. Serji

Serji Serkan

Yok abi baksana olayı resmen baya ciddi boyutlara bindirmişler..!!!!!!!!

12. gokhanunsal44

Sekanım selam, eve geldim arabayı park ettim, kovayla eve çıkmayayım dedim, köfteci Ömer abi var ondan poşet istedim, ne yapacan dedi ve kovada balıkları görünce bende taze bunlar 1 saat önce yüzüyorlardı istiyorsan vereyim sanada dedim, o da hiç yok dermi. Direk kardeş payı yarısı Ömer abide yarısı eve, sonra tavaya, daha sonra mideye. ama birşey anladım ki dişli ile istavriti bir arada pişirirsen önce istavriti yiyecen sonra dişlileri, ben önce dişlilerden başladım o ne lezzet abi anlatamam. sonra iri istavrite devam edince saman gibi geldi, malum istavrit irileştikçe kartlaşıyor.

13. gokhanunsal44

Çok güzel bir kamış aldım, sabırsızlıkla denemek istiyorum. Yarın yine karşıdayım şantiyeye gidecem. Aynı saatlerde saat 15:00 gibi aynı noktada olbilirim, hatta olacam gelebilecek arkadaşlar var ise beklerim. Şimdi 12 li güzel takımlar hazırlıyorum, yarın av daha bereketli geçer inşallah.

14. Serji

Serji Serkan

Afiyet olsun abi.çok iyi yapmışsın.arada fırsat oldumu 1 2 saat bile olta salandırmak keyif veriyo.yarın bende kısmetse yeni işeme hayırlısıyla başlıyacağım.:) sabah 7 gibi.güzel bir şirket pozisyonumda işimde çok güzel.darısı olmayanların başına.haftasonları tatil o yöndende çok çok güzel.:thumb: :thumb:

15. gokhanunsal44

Hayırlı olsun kardeşim çok sevindim.

16. bitli_pire

bitli_pire Uğur ÖNER

En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Hayırlı sabahlar.............

17. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Vay be.. helal olsun.. þu anda bu gerginliðin tek sebebi olarak BEN görünüyorum !!! yaptýðým tek þey ise rahatsýz olduðum, benimle ilgili gerçek dýþý bir konuyu dile getirmek. Günah keçisi ben oldum yani.. öyle olsun, ne diyebilirim ki.. Bu ekibin oluþmasýnda az da olsa emeðim geçti.
    Eðer üstad, eðer sen yukarýda yazdýðýný yaparsan, ben siteden üyeliðimi silerim! açýk ve net..

18. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Berkan hocam gunaydin... Maalesef boyle bir gerginlik yasandi. Ýnaniyorum ki iyi niyetle yazilanlar maksadini asti. Ancak sanal ortamin dogasi geregi yanlis anlasilmalar cok nomaldir. Bence bu konunun yuzyuze konusulmasi daha uygun olur. Ben eminim kimse karsi karsiya bu kadar tepkili olmayacaktir. Atese korukle gitmek yerine cozmek icin birseyler yapalim. Yoksa bozmak kolay boyle bir ortami tekrar kurmak zor. Yanlis anlasilmalar olabilir ancak ben icimizde kimsenin kotu niyetli olmadigini biliyorum. O yuzden cabuk aliniyouz. Ama bize yakisan konusarak bunu halletmek. Birlikte tuttugumuz baligin hatiri var:rolleyes:

19. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Dostum benim birşeyi bozduğum ya da bozmaya çalıştığım yok.. niye olsun ki.. üstüste gelen kraça muhabbeti kabak tadı verince bunu dile getirdim sadece.. daha önce de dile getirmiştim ama kimseyi kırmamak adına şakayla karışık olunca bu konudaki hassasiyetim anlaşılamadı.. ben de bu sefer bu kraça muhabbetinde fazlaca adı geçenleri isimleriyle birlikte yazıp "yapmayın" dedim.. hepsi bu.. alınmışlar.. e bende başından beri alınıyordum ama bu kadar belli etmemeye çalışıyordum.. sen birinin ensesine bi tokat atarsın, yapma der, bi tane daha atarsın yine yapma der, bi tane daha atarsan ne olur? işte böyle oluyo..
    Hepinizi çok seviyorum, gerçekten uzun zamandır tanıdığım dostlarımmışsınız gibi hissediyorum.. niyetim de kimseyi kırmak incitmek değil, öyle olsaydı buraya neler yazardım ama değil.. benden yana bir sorun yok ama belirttiğim gibi İsa sırf benim bu (haklı) tepkim yüzünden gruptan koparsa ben herşeyi bırakır giderim.. forum falan da lazım değil böyle bişeyden sonra..

20. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    abicim kimse haklı veya haksız diil olur boyle şeyler muhim olan uzatmamak hepiniz şeker gibi insanlarsınız kimse biyerede ayrılmasın şaçma şaçma şeyler yapılmasın zaten insan dost bulana kadar canı çıkıyor hemen yıkılmamalı dostluklar bıdahada zaten o ... mevzuu geçmez lütfen uzatmayalım sen günah keçisi felanda diilsin isa abi formda yokken konusuldugu için kızmış olmalı ama sende olsan bende olsam burda yokken konusulanlara kızardık be usta ALLAH AŞKINA UZATMAYALIM 3.zede söylüyorum

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.