ANADOLU KARTALLARI Amatör Balıkçılık Grubu Buluşma,Organizasyon ve Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında anadolukartalları tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
  2. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
  3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Erhan abi, eğer gerçekten böyle düşünüyorsan, diyecek bir söz kalmamıştır.
    Herşeyi çok yanlış anlıyor ve değerlendiriyorsun, söylediğin her sözün, uzun ve mantıklı bir açıklaması var, ancak inan ki artık izahat vermekten çok yoruldum.Zira kafandaki bu yanlış algılamayı değiştirebilmem mümkün değil, ancak sana son olarak ünlü fizikçi Albert Einistein'ın o müthiş sözünü hatırlatmak isterim;
    "İnsanların önyargılarını parçalamak, atomu parçalamaktan daha zordur."

4. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İnanırmısın bende anlamakta çok zorlanıyorum...! 3 kişinin yanında 4 kişinin haberdar edilmemesinin, izmit'e gelindiğinde ilk arananken şimdi hiç aranmayan olsaydın sen ne yapardın çok merak ediyorum, üzülen bir insanmı olurdun..!? yoksa önyargılımı acaba...!? bu kadar basit bir şeyin, uzun ve mantıklı bir açıklaması nasıl olabilirki 2 kelimeyle halledilebilecekken...! sen hiç izahat vermiyorsunki kendince yorumlardan öte birşey yapmıyorsun...! belki beni kırmamak adına lâfı dolaştırıyorsan buna hiç gerek yok, emin olki...! bir insana 2 çift lâfla izah edilebilecek bir durumun, Einistein'la ne alâkası varki...? eskiden hiç yanlış anlamaz biriyken şimdi bana ne olduki herşeyi yanlış anlar oldum...idk bende kendimden şühe etmeye başladım...idk ben birşeyler sordum, Einistein'a danışmadan bunlara her normal insan gibi cevap bekledim, ön yargıyla ne alâkası varki..!? Karşımdaki insanlardan her insanın beklediğini beklemek, beklediğini bulamadığındada nedeniini sormanın ön yargı olduğunuda ilk defa duyuyorum. Neyse sağlık olsun ben ön yargılı olayım çok da önemli değil, sorulanlara cevap verilemeyişi nedir..!? ön yargımı..! yoksa başka bir şeymi..! bunun cevabıda sana kalmış birşey, Benim içimde bir dışımda...bilen bilir...! sadece bülbülü çilesi, dilindedndir gibi bir şey benikide diyelim... Allah cc Emanet ol, Selâm ve Sevgilerimle, Hayırlı Bayramlar dilerim... :)

5. 39348

39348

Selamlar...

Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu ve hayırlara vesile olsun. Eviniz huzur ve misafir dolsun :) Forumda ve sayfamızdaki tüm küçüklerimizin gözlerinden büyüklerimizin ellerinden öperim. İyi ki varsınız ;)

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Seninde Ramazan Bayramın Mübarek olsun, Sevdiklerinle Mutlu bayramlar dilerim, Selâm ve Sevgilerimle... :)

7. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Peki madem cevap istiyorsun, o zaman buyur abi;

Mesajların arada görülebilmesi için büyük harf kullandım, sakın yanlış anlamayasın Erhan abi:)

Artık bu konuyla ilgili yazdığım son mesajdır ve bu konu ile ilgili başka bir mesaj ve cevap yazmayacağım.Asla değil seni kırmak, mizaç olarak karıncayı bile incitmekten hicap duyarım, eğer kırdıysamda özür dilerim, hakkını helal et, saygı ve selamlarımla kal abi...

(Dipnot; yine bir şeyi ıskalamışsın abi, Einistein'le ilgili bölümde, asıl ve altı çizilip anlatılmak istenen söylenen sözün içerdiği anlamla ilgili idi, bizatihi Einistein'la yakın uzak alakası yoktu, senin buradaki bakış açın bile aslında herşeyin cevabı mı yoksa :rolleyes: )

8. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Tüm dostların Ramazan bayramı mübarek olsun.. Allah nice bayramları görmeyi nasip etsin inşallah..

9. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
    bayramınız mübarek olsun abilerim. hayırlı bayramlar

10. bjkclub

bjkclub Gökhan Önal

Herkese selamlar.
    Adım Gökhan,yeni üye oldum.
    25 yaşındayım Türk dili ve edebiyatı mezunuyum Kartal'da yaşıyorum.
    Balıkçılık hastalığı benim de iliklerime işlemiş durumda artık :)
    Yine de öğrenmem gereken çok şey var,umarım çoğunuzun bilgi ve tecrübelerinden istifade edebilirim.
    Herkese hayırlı bayramlar.

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    TOPTAN HERKES HAYIRLI TEZKERELER DİLERKEN, BUNUNLA İLGİLİ TEK MESAJ YAZDIN MI FATİHE

BENİM HİÇBİR MESAJIMA DÖNMEYEN, BEN ASKERE GİDİYORUM HAKKINI HELÂL ET BİLE DİYEMEYEN BİRİNE NASIL MESAJ YAZABİLİRDİM ACABA..!? EN SON BURADA HEP BERABER SANDALLA BALIĞA ÇIKTIĞIMIZDA HERŞEYİ BİR TARAFA BIRAKARAK ONU KUCAKLADIĞIM HALDE...!
    .............................................................
    iZMİTLİ ADAM ASKERE NERDEN GİDECEKTİ Kİ, SEN HİÇ SORDUN MU NE ZAMAN ASKERE GİDİYORSUN, BİZDE SENİ UĞURLAMAK İSTERİZ DİYE

ADAM HİÇ BİR ŞEYE CEVAP VERMİYOR DİYORUM..! SEN NE ZAMAN ASKERE GİDİYON DİYE SORDUNMU DİYORSUN...! SENİN DEDİĞİN NORMAL İLİŞKİ İÇİNDE OLAN İNSANLAR İÇİN SÖZ KONUSUDUR HERALDE..! SEN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMAK İSTEMYORSUN HERALDE..! SEN SENİ ARAYIP SORMAYAN BİRİNİ ARARMIYDIN ACABA...!?
    ..............................................................
    FATİH EŞKİNA RAPORU KOYUYOR, HERKES TEBRİKLERİNİ VE TAKTİRLERİNİ SUNUYOR, ADAMA NEDEN TEK SATIR TEBRİK MESAJI BİLE YAZMIYORSUN

ACABA O NEDEN BENİM HİÇBİR MESAJIMA CEVAP VERME LÛTFUNDA BULUNAMIYOR ACABA..!? KENDİSİNE KEŞKE SORSAYDIN..!? İŞTE BUNUN İÇİN YAZAMIYORUM...!
    ...............................................................
    BEN SADECE FATİHİ UĞURLAMAK MAKSADIYLA GELMİŞTİM VE İFTARA AZ BİR ZAMAN KALA EVE DÖNEBİLDİM VE İFTARDAN SONRADA HİÇBİR AKRABAYA BİLE UĞRAMADAN GERİ DÖNMEK ZORUNDAYDIM...

İŞTE GELMİŞKEN, ZATEN BENİM EVİN ÖNÜNDEN GİŞELERDEN ÇIKIYORSUN, BİR ALO DESEYDİN SİZE BENDE YİNEDE KATILABİLİRDİM, BUNU DEMEK İSTEDİM AMA ANLAYAMAMIŞSIN, SENİN GELDİĞİNİ VE NEREDE BULUŞTUĞUNUZU, BİLSEYDİM YİNE GELİRDİM...! FATİHİN NE GÜN GİDECEĞİNDEN HABERİM BİLE YOKTU..! GELEBİLECEĞİMİ BİLMEN LÂZIMDI BENİ TANIMIŞ OLSYADIN...! ART NİYETLİ OLSAYDIM O SON SANDALLLA BALIK AVINDA FATİHİNDE GELECEĞİNİ BİLDİĞİM HALDE GELDİM HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞÇASINA SARILDIM, AYRILIRKENDE GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYEREK YİNE SARILDIM..! BİLMEM FARKINDAMIYDIN...! DAHA NE YAPABİLİRDİM..!? BİRDE OLAN BİTENE BENİM TARAFIMDAN BAKABİLSEN...! BEN SANA İFTARDA HİÇBİR YERE UĞRAYIP UĞRAMADIĞINI SORMAMIŞTIKİ..! AMA BENDE GALSEYDİM, İFTARI BİZDE ÇOK RAHAT AÇARDIK ALLAH CC NE VERDİYSE...!
    ASKERE GİDECEK OLAN BEN DEĞİL FATİH'Tİ...
    DOLAYISIYLA BENİM DAVETİM SÖZKONUSU OLAMAZ, ZATEN KİMSEDE BEN ASKERE GİDİYORUM, GELİN BENİ UĞURLAYIN DEMEZ, NİYETİ OLAN NE ZAMAN GİDECEĞİNİ FORUMDAKİ MESAJLARINDAN ÖĞRENİP KENDİ ARZUSUYLA TEK BAŞINADA OLSA BİR ŞEKİLDE VEDALAŞABİLİRDİ...

ASKERE GİDENİN FATİH OLDUĞUNU BİLİYORUM...! DAVET ETMİYECEKTİN, DAVET ET DEMEDİM ZATEN FARKINDAYSAN, GELDİĞİNDE BİR ALO DESEYDİN DEDİM..! SONUÇTA DAVET DİYEBİLMEK İÇİN ORTADA DÜĞÜN YOK, EĞLENCE BENZERİ BİR ŞEY YOK..! EEE BARIŞIN NASIL HABERİ OLSU PEKİ BARIŞ KENDİSİMİ SİZİ ARADIDA BENDE GELİYORUM DEDİ..!? HAKLISIN KİMSE GELİN BENİ UĞURLAYIN DEMEZ..! AMA..! BEN ASKERE GİDİYORUM DER..! YA EVİNE UĞRAR YADA TELFONLA ARAR BİR HELÂLLİK ALIR SANIRIM HERYERDE USUL KAİDE AŞAĞI YUKARI BÖYLEDİR...! YANİ BENİM NİYETİM YOKTU..! DEMEK İSTİYORSUN...! NE KADARDA KOLAY İNSAN SUÇLAYABİLİYORSUN..! HERŞEYE TEK TARAFLI BAKARSAN TABİKİ DEDİKLERİNDE HER ZAMAN SEN
    HAKLISINDIR..! ALLAHA ISMARLADIK DEMİYENE GÜLE GÜLE DENDİĞİ GÖRÜLMÜŞ BİRŞEYMİDİR...! RABBİM BİLE,
    "Kulum bana bir karış yaklaşırsa ben ona bir zira yaklaşırım, o bana bir zira' yaklaşırsa ben ona bir kulaç yaklaşırım. O bana yürüyerek gelirse ben ona koşarak giderim." (hadis-i kudsi) (Buhari) DERKEN BANA BİR PARMAK YAKLAŞMAYANA BEN NE YAPABİLİRİM...!?
    ANADOLU KARTALLARI OLARAK EĞER BİZİ BİRAZDA OLSA TANIYABİLDİYSEN, ASLINDA BİZİM SADECE AMATÖR BALIKÇILIK GRUBU OLMADIĞIMIZI VE DOSTLUĞU, MUHABBETİ HERŞEYİN ÖNÜNDE TUTTUĞUMUZU ÖĞRENMİŞ OLMAN GEREKİRDİ....

ÖĞRENMEMİŞ OLSAYDIM HER ZAMAN İZMİT'E NE ZAMAN GELİYORSUNUZ DİYE ÇAĞRIDA BULUNMAZDIM...! SENDE BENİ TANIYABİLSEYDİN BUNUN NE DEMEK OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ OLMAN GEREKİRDİ...!
    ZATEN SİZİ TANIDIĞIM İÇİN, YAKIN GÖRDÜĞÜM İÇİN SAMİMİ OLMUŞTUM...! KENDİMİ BİLDİĞİM İÇİN HERKEZLE KOLAY KOLAY DOST OLAMAM YAPIM GEREĞİ... BUNU BENİ BİLENLER BİLİRLER...
    .............................................................
    PEKİ SENCE NEDEN ERHAN ABİ...

NEDENİ ÇOK BASİT OLAYLARA HEP KENDİ AÇIMIZDAN BAKARSAK HEY AYNI SONUCA ULAŞIRIZ...! ARASIRADA KARŞIDAKİNİN GÖZÜYLE OLAYLARA BAKARSAK ACABA ONUNDA HAKLI OLDUĞU YERLER VARMIDIR DİYE DÜŞÜNÜRSEK SANIRIM DAHA SAĞLIKLI SONUÇLARA ULAŞABİLİRİZ... :)
    ............................................................
    SÜRÇÜ LİSAN ETTİMSE AFFOLA, BAYRAMIN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE...

HAYIRLI VE MUTLU BAYRAMLAR DİLERİM... ALLAH CC YAR VE YARDIMCIN OLSUN... :)

12. sabriyazici

sabriyazici sabri

Bayramınız mubarek olsun

13. sabriyazici

sabriyazici sabri

şuan malum mekanda palamut fışkırıyormuş o kadar ki karaya doğru geliyomuş balıklar

14. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Ne diyosun Sabri, bayram şakası yapmıyosun di mi.. kafayı yerim ben şimdi.. eylüle kadar burdayım ben ya.. neyse buralarda da kolyos çıkıyo, akşama denemeyi yapıcam bakalım :eek:

15. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Hoşgeldin Gökhan, sana da iyi bayramlar.. elbette elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..

16. sabriyazici

sabriyazici sabri

Tanıdıklara tel den yada ôzel den adres teslim palamut merası :) rast gele herkese boşver abi bende nöbetde olduğum icin gidemiyom akşama haberleri gör sen

Not mera bilg verdiklerimden 1 veya 2 tane alacağım var :)

17. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    SENİNDE BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN... :) SEVDİKLERİNLE MUTLU BİR BAYRAM GEÇİRMENİ DİLERİM... :)

18. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Selamün Aleyküm

Sabrın, tefekkürün ve şükürün bedeni olarak ibadetle birleştiği bir ramazan ayının daha sonuna geldik.. Allah sabahtan akşama kadar sadece boş mide ile gezen kullar arasında olmayıp, ibadetleri kabul görmüş müminlerden olmayı bize nasip etsin..

Hepinizin Mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun..

19. sabriyazici

sabriyazici sabri

Amin inşallah

20. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Herkezin bayramını kutlarım, Allah nice bayramlar nasip etsin inşallah. Büyüklerimin de ellerinden öperim.
    Saygılar..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.