ANADOLU KARTALLARI Amatör Balıkçılık Grubu Buluşma,Organizasyon ve Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında anadolukartalları tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. sabriyazici

sabriyazici sabri

Şımdiden hayırlı yolculuklar olsun güle güle gidin gelin inşallah Allaha emanet olun rast gelsin inşallah

2. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Hayırlı yolculuklar İsmail.. Levrek raporunu koyarsın artık:)

3. sabriyazici

sabriyazici sabri

sen yazana kadar adam ofa vardı :)

bana müsade cümleten hayırlı geceler Allaha emanet olun

4. emre692

emre692 EMRE

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster 4.30
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000
    s.a abilerim uzun süren aranın ardından yeniden sizlerleyim.rapor edemedim ama burda yokken istavrit,çinekop,palamut,lüfer,vatoz,gelincik,zargana,kefal,iskorpit,izmarit ve kalkan tuttum. hepsi birbirinden güzel avlardı.çok heyecan vericiydi hepsinden mükemmel zevk aldım ve işin ilginç yanı avların tamamı gece avıydı :S çünkü hepsini rüyamda tuttum :D :D :D

sözün özü hasret kaldım balığa abilerim.. fırsat bulduğum zamanlar balığa gideceğim,tutmak kovayı doldurup eve dönmek umrumda değil.balığın bir tutku olduğunu ondan uzak kaldıkça anlıyorum.geçen gün can sıkıntım geçsin diye 1 ay aradan sonra karaköy parkına gittim.

sanki kamış mukavemetini unutmuşum biraz.kurşunun dibe inmesini geç hissettim,aksiyonları verirken sanki yıllardır balığa gitmemiş gibi hisettim kendimi.gerçi millet 0 çekerken 2-3 alıyodum ama olta elime yabancı gibiydi.insan 1 ay boşlukta hiç böyle yabancılık çekermi :/

5. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Aleyküm Selam Emre hoşgeldin:)

Şu gördüğün rüyadalardaki meraları söyle bari:D ??

6. exape

exape alirıza

Favori Kamış:
    Vega Potenza , Italcanna Futura ,FF Fury Caster,Okuma V-System 2,40 10-30
    Favori Makine:
    Shimono Bullseye 9050 XT ,Daiwa Tournament z45 , Shimano Engetsu C3000HGMS
    En İyi Avı:
    Lüfer,palamut 1,8 kg.
    a.s. hoşgeldin. valla 4 gözle güzel av raporları bekliyoruz. senin avda iyiymiş :)

7. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Selamun aleyküm cümleten kartallar.
    Nasılsınız?
    Sizlere kastamonu-gölköy'den yazıyorum.Malum askere geleli 11 gün oldu buralar çok çok iyi hava güzel bulutlu ve nemsiz.
    Askerlik deseniz gayet güzel gidiyor imkanlar çok geniş eğitimler rahat 24 saat sıcak su:) vs vs.
    Tek sıkıntı sevidklerimin özlemi işte onuda pek sık olmasada telefonda gidermeye çalışıyoruz.Balık tutmayı özledim birazdan balık avı raporlarını okumaya başlayacagım.Bugün yemek postasıyız o yüzden fırsatım oldu internete girebildim.
    Gitmeden buralarda karşılaşırsak ne mutlu konuşuruz ama sizler geldigiizde burda yoksam hepinize ayrı ayrı selam ederim.
    ALLAH (cc) emanet olun...

8. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı işler hayırlı günler.

Fatih kardeşim askerliğinin rahat geçmesine sevindim umaraım hep böyle devam eder.

9. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    İstavrit :)
    s.a. hayırlı gunler. hayırlı sbaahlar herkese bol rızıklar ınsallah.

10. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    haftasonu balık planı yaptık bı arkads ıle pazar gunu. şile ye gıdelım dedık atraksıyon olsun. ama nereye gıtmek lazım varmı bılgısı olan. ve katılmak ısteyen.

11. sabriyazici

sabriyazici sabri

cümleten selamun aleyküm aleyküm selam

arkadaşlar idare edin ben sözü fatihe bırakıyorum hemen onun torpili füzesi s1 ile f1 var ne olur ne olamaz :)

fatihim nasılsın iyisin inşallah keyfin sıhatin iyidir inşallah ve buradan gözüktüğüne göre iyi gözüküyor bir isteğin bir arzun varmıdır bizde seni özledik turnaların efendisi senin gelme zamanını ben anlamasamda denize hesap ettirdim çinelerin sonu da olsa yyetişiyormuşun o yüzden biiraz tesellisi var :) hayırlısı ile gel de senin şu yeni takımın siftahını yapalım ama aykut abiye ver me kırıyor sonra :D sağlıcakla kal Allaha emanet ol sağlıcakla kalın hepiniz Allaha emanet olun sağlıcakla kalın Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

12. sabriyazici

sabriyazici sabri

cengiz adem iyisiniz inşallah

cengizim sanada hayırlı işler

adem sana söyliyecek laf bulaıyorum sadece rast gelsin inşallah istanbulda sağdan soldon balık çıkıyor sen tutmuşun şilede balık arıyorsun inşallah rast gelsin

13. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    nebılım abı karadenız e ınmek daha ıyı degılmı. soruyoruz işte olmazsa bogaz mı yapalım ne yapayım akıl verın :D

14. sabriyazici

sabriyazici sabri

ya şu raporları incele ne nedir nasıldır nerde tutuluyor ne ile tutuluyor zaten çoğu mera biliniyor onun için isimleri açık açık yazılıyor nasılsa

şile raporlarıda malum mevcut ve aynı zamanda ora ile ilgili çok soru var forumda aratırsan sana daha çok yardımı olur

çok büyük bir faktörü unutmayalım gerisi kısmet rast gelsin

15. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    ya aynen meralarda guzel balık var suan dedıgın gıbı herkes bılıyor. yanı sen şileye gıtme dıyorsun :D

16. sabriyazici

sabriyazici sabri

ben gitme demiyorum herkes kısmetini tutar sadece arastır diyorum :)

17. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Adem kardeş selam , bi ara bende heveslendim şile kıyılarına ve bayağı bir araştırmıştım ne çıkar vs. diye . Şu bilgileri seninle paylaşabilirim. Bir defa kesinlikle tekne temin etmelisinizki okadar yol gidip eli boş dönmeyesiniz. Kıyıdan çok bişii alanı duymadım , okumadım. Ama tekneden palamut çaparisi ile şansınızı deneyebilirsiniz. İlla kıyıdan denemeler yapacaksanız kalkanı deneyin derim. iri bir istavriti kalkan için uygun bir takıma bütün olarak takın ve geceden beklemeli av yapın.
    Şile yerine anadolu yakasında kartal maltepe bandında sandal kiralayarak izmarit , ispari , istavrit , mezgit , mırmır , zargana gibi alternatifler arasında daha verimli bir av yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

sevgiler , bol avlar

18. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    ya tekne ısı yaş bılen bılır. ben hayatta bınemem tekneye falan :d kıyıdan calıscam. demekkı bıze yıne bogaz kıyısından ıstavrıt gorunuyor :D

19. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Sabri abi naber nasılsın

20. sabriyazici

sabriyazici sabri

şükür cengizim sen nasılsın iyisin inşallah biraz işim var sonra yine buralardayım :) görüşürüz

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.