ANADOLU KARTALLARI Amatör Balıkçılık Grubu Buluşma,Organizasyon ve Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında anadolukartalları tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Aleykum selam gunaydin cumleten hayirli isler..

2. 39348

39348

Selam herkese :)

3. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı günler

4. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Aleyküm selam abi naber nasılsın? haber varmı geride bıraktıklarımızdan? :)

5. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
  6. sabriyazici

sabriyazici sabri

selamun aleyküm ve aleyküm selam arkadaslar

7. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Aleyküm selam.. Bugün dışardaydım, az önce eve geldim.. Epeyce yoruldum diyebilirim..

Sabri Efendi şu raporu yaz bakalım da görelim ne var ne yok.. En çok tutan yazar:D

8. sabriyazici

sabriyazici sabri

ben hiç anlamam biliyorsun ama

şöyle diyebilirim en azından :)

arkadaşlar maadem kimseden ses çıkmıyor ben karalayayım birşeyler bildiğiniz gibi dün akşam düğünümüz :) pardon organizasyonumuz vardı gittiğimiz mera yoğun olmasına rağmen okadar kişi yinede sıkışıcak bir yer bulduk çok şükür ama balık birazda seyrek olunca arada çıkanlara bakıp sefa yaptık bugünümüzede şükür Allah bereket versin en azından yüzünü gözünü gördük biraz balıkların organizasyonda emeği geçen arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim saolun hakkınızı helal edin inşallah daha iyileri daha güzelleri sizlere rast gelsin gelecek organizelerde görüşmek dileği ile şimdilik bukadar sağlıcakla kalın Allaha emanet olun

9. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Allah daha çok versin Sabri abi.. Güzel bir gündü.. Oltasından gözünü ayırmayan balığı da aldı.. Bende bir-iki ekleme yapayım :)

İri çinakoplar dahi itina ile suya iade edildi, Cengiz'in göz göre göre Lüfer i suya düşürmesi içimizi sızlattı.. Mehmet amca ile benim takımıma sürekli dipten takılan milletin patlattığı takımları ayıklamakla geçmesi,(çantamda fazladan 2-3 takım oldu) Aytacın takımını sürekli 20mt. solda tarafımızda esmer kahverengi montu olan bir adamın çekmesi :)

Sıkıntılı ama bereketli bir mera.. Yine güzel bir Organizasyon oldu.. Herkese teşekkürler..

10. sabriyazici

sabriyazici sabri

:)

cengiz nasıl düşürdü ama lüfferi bağıra bağıra gitti :laughing: :laughing: :laughing: hele o an cengizin geçen hafta da serkanın resimlerini eklesek buraya daha çok ilgi çeker :) :D

fatih aynen benden de okadar kaç tane takım var ben anlamadım :)

bu arada birinde ekmek çıkarsa temizdir haberi ola :)

11. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Fatih bu işi yapacaksak kalabalığın parçası olacağız.. Burası Anadolu yakası, hafta içi gündüz vaktimiz yoksa kalabalık, curcuna demeden biz de bir yere sıkışacağız.. (Bu arada dünkü mera gerçekten pazar yeri gibiydi)..

O kahverengi montlu adamla Aytaç'ın arasında ben, cengiz, serkan, mustafa abi, ali rıza ve sabri olmasına rağmen her atışta ikisi birbirini nasıl buldu o da ayrı bir tez konusu olur:D

12. sabriyazici

sabriyazici sabri

:D olmuşmu denizim ben bukadar anlatabiliyom :)

13. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daha ne olsun, nevaleyi de götürdün:D Allah bereket versin..

14. sabriyazici

sabriyazici sabri

çok şükür daha güzelleri sizin olsun inşallah rast gelsin :)

15. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Evet ya Aytaç abinin elinde kamış sol tarafa yürüyürdu önümüzden boyuna :) Sözüm ona beklemeli av, kamışın başından ayrılmıcan.. Adam hiç yürümediyse 3-4km yol yaptı oltanın peşinden :)

16. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Akıntılı suda sahte çekerken o kadar yol yapılmıyor:D

17. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    :laughing: :laughing:

18. sabriyazici

sabriyazici sabri

bana ufak ufak müsade biliyorsunuz aksam mesai var ben yavaştan hazırlanıp çıkıyorum tekrardan herkeze emekleri için teşekkür ederim cümleten hayırlı akşamlar sağlıcakla kalın Allaha emanet olun

19. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    hayırlı işler abi Allah kolaylık versin..

20. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    GECE KÖRFEZDE AZMAN PEŞİNDE...!

İsa ile kayıkçıların orada buluşmamız biraz geç ve karanlığa kaldı ama şükür buluştuk :) ve gecenin karanlığında kayığın motorunun çıkardığı sesle sohbet, ederek karanlık sularda bir hayli yol aldıktan sonra meramıza vardık sağ sağlim... :) sandalımızı sabitleyip, sağ olsun kaptanınımızın taze istavritten hazırladığı yemlerimizi bize vardiği takımlarların iğnelerine takıp oltalarımızı suyla buluşturduk 6,5 kulaç aşağıda oltalarımızı sabitleyince bizim misafirlerde gelmeye başldı, reeling hooked iri, ve azmanın vuruşllarıda bir başka zevkli oluyordu, ama biz 2 saat gibi geç gittiğimizden meraya, azman bir müddeet sonra kesti, idk normal istavritler gelmaye başladı, reeling hooked ama isa bir müddet sonra kamışla tutmayı yeğleyince fazla balık alamadı ne yazıkki idk :( ama o iri istavritin vurması ve çekmesinin zevkini aldığından eminim... :D Kaptanımız sabah erken kalkacağından, avı 11.5ta sonlardık, birazda marinada takıldıktan sonra orada keyifli bir balık olmadığından avımızı sonlandırdık... :) ama güzel ve zevli bir av ve gece geçirdik, en azından ben, İsayada buraya kadar gelip benim mutlu ve güzel bir gece geçirmeme sebep olduğundan dolayı çok teşekür ederim, sağolsun mrsparkle tekrar bulışmak dilek ve temennisiyle ayrıldık, dilerim sizlerde buralara gelir ve hep beraber aynı mutluluğu yaşamak nasip olur..! herkese Selâm ve Sevgilerimle Allah cc emanet olun... :thumb: mrsparkle

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.