ANADOLU KARTALLARI Amatör Balıkçılık Grubu Buluşma,Organizasyon ve Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında anadolukartalları tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Oh maşallah... Sağolasın Aytaç... Merak ediyordum zaten... İyi Yaptın... Kaşıntı tavan durumda yerimde duramıyorum :bounce: :bounce: :bounce:

2. Itouch®

Itouch® Aytaç

Favori Kamış:
    Cedros Telesurf 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65a
    Abi sorma zaten sabahtan beri 4 kere aradım adamı seni Berkan abiyi, Kaşıntı had safhada :D :D

3. kale124

kale124 dursun

serkan abii hani nerde eşşekler :D

4. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Aytac istanbul kiyi raporlarinda canli haberleri goruyor musun... Pazar gunu icin daha guzel bir cinekop yatagi bulalim bence:hungry:

5. gokhanunsal44

gokhanunsal44 Gökhan ÜNSAL

servisteyim ve eve yolculuk başladı. Hadi rast gele

6. Itouch®

Itouch® Aytaç

Favori Kamış:
    Cedros Telesurf 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65a
    Abicim sen İlk önce Serkan'ın raporları gör :eek: ben akşam eve gidince arıyacam seni :D

7. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    hadi hayırlısı aksilik çıkmazsa beraberiz inşeallah

8. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    kardeş ALLAH kolaylık versin yolun açık olsun inşeallah tez zamanda başlarsın işe

9. bitli_pire

bitli_pire Uğur ÖNER

En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Herkese ıyı aksamlar bu gun ogleden sonradan bu zamana kadar (bebısten fırsat buldukca tabı :) )çınekop ve ırı ıstavrıt ıcın buyuk ıgnelı caparı hazırlıyorum bırazdan yıne kostek baglayacagım bu sefer beyaz tuy kostek baglayacagım onu da ınsallah pazar gunu deneyıp bakıcam bır ıse yarayacakmı.... bunlardan harıc istavrıt ıcın(bıraz daha kucuk ıgne ıle) yıne caparı hazırlamaya devam........

Haydı balıklar pazar gunu bız gelene kadar bıraz daha buyuyun :D :D :D

10. gokhanunsal44

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, takım konusunu benimde ele almam gerek hiç kalmadı, yemekten sonra ayar veririm artık

11. bitli_pire

bitli_pire Uğur ÖNER

En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Kolay gelsın bende sabahtan berı takımla ugrasmaktan yoruldum ama balıga gıdınce de ohbe dıyorum gercekten takım cok lazım oluyor :)

12. Serji

Serji Serkan

herkeze iyi akşamlar arkadaşlar..yarım saat önce eve geldim.daha yemek yemedim.yemek faslından sonra av raporunun resimlerini paylaşıcam..yalnız yine muhteşem bir av günüydü.5 kilo diym artık:D baya iri istavrit aldım.(istavrit boyları 17-20 cm arası değişiyo.)2 adetde çinekop aldım.(boyları tam 20 cm ikisininde) baya hareketli bir gündü balık yine tavan yaptı.yalnız şartlar haftasonu kadar zorluydu.1-2 saat 150lik kuşunla devam ettim ama artık oda fayda etmiyodu yanına 35 lik kurşunu ilave ettim.ancak dibi buluyordu.çinekoplardan birini çapari altı yemli diğerini sadece yemli takım at çekle aldım.çok şükür berekli bir av geçirdim..darısı haftasonuna inşallah.şimdilik müsade 1 saate gelirim yanınıza..:thumb:

13. gokhanunsal44

Hadi bakalım, önce karnını doyur sonrada resimlerin ve raporunla bizim gözümüzü doyur.:thumb:

14. Serji

Serji Serkan

gitmeden şu olaya 2-3 cümle yazmadan duramayacağım..Haysiyetsizler,karaktersizler,şerefleri olmayan ciğeri beş para etmez adi insanlar.bunu yapan insan bile olmaz.yazık ne diyeyim.bunu yapan kesinlike o gırgırcılar.Allah beter eylesin hepsini tekneleri batsın çoluğundan çocuğundan çıksın.gördüm kan beynime sıçradı.ALLAH HEPİNİZİN BELASINI VERSİN...banghead :mad2: :mad2:

15. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Bu kadar büyük beddua etme be abicim çoluk cocugun günahi ne :( Allah denizdeki rizkini karada baska meslekte kazanmayi nasip etsin diyelim :)

16. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    sakin canım haklısında bunlar iki ayaklı hayvanlar sıkma canını unutma herkez ettigini bulur

17. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Selamun aleykum arkadaşlar ben geldim:) Tebrikler Serkan, çok güzel bir av yapmışsın.Hafta sonuda balıklar ordamıymış, görüşebildin mi:D

18. Serji

Serji Serkan

Senin benim bu kadar miiletin çoluğunun çocuğunun suçu günahı ne?bu gün tam 11 saat balıktaydım at-çek olta sallamaktan kollarım koptu.yediğim soğuk cabası.ufacık kıraçaları tek tek geri saldım.1 kiloya yakın.nasıl sinirlenmiym sakin olayım.?senin çocuğun benim çocuğum diğerlerinin çocukları o dökülen balığı ilerde tek tek arıycaklar.

ne diym be Aykut abi kan tepeme fırladı yemin ediyorum.nevrim döndü.Allah nasıl biliyosa öyle yapsın bunları yapanları.:mad:

19. sabriyazici

sabriyazici sabri

Eline sağlık Allah daha büyüklerini nasip etsin bidahakine inş

20. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Eline saglik abi afiyet seker olsun da ben sahsen evladima öyle beddua edilmesini istemem o insan oldugunu zanneden mahlukatlarin çocuklari için de istemem

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.