ANADOLU KARTALLARI Amatör Balıkçılık Grubu Buluşma,Organizasyon ve Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında anadolukartalları tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. sabriyazici

sabriyazici sabri

adem bende ara ara bakıyomda bir şey yok bekliyoruz iyi haberleri

2. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    bu sabah 6.30 kalktım 7,30 gibi galata köprüsüne gittim tıklım tıklım dı hiç yer yotu millet resmen balık katliğamı yapıyor orda şerçe parmağım boyunda ki kıraçalar tutuyorlardı.orda bana yer olmadğını anlayınca bebeğe gittim çok fena akıntı var orda da orda balık tutmaya deneyimim yetmez di döndüm geldim küçükyalı ya orda ki malzemeci abiden silokon yem aldım biraz denedim ama bişey tutamadım yine hüsrana uğradım.bugün anladım ki benim makine ve kamışla olacak işler değil bunlar 35 tl lik makine ve kamıştan ne hayır gelir ki zaten.

sizden ricam bana yardımcı olun balık konusunda çok hevesim var tutamayağımı bildiğim halde her pazar sabahın köründe kalkıp bir yerlere gidiyorum.

makine va kamış konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum birde pazar günü balığa çıkan abilerim ve kardeşlerimden yanlarında olmak için davet bekliyorum:)

şimdiden çok teşekkür ederim

3. sabriyazici

sabriyazici sabri

Hoş geldin cengiz tam yerine düştün diyim öncelikle her gittiğinde balık alıcam diye bir şey yok kısmet de ona ikincisi burada sana her konuda seve seve yardımcı olucak bir çok insan var merak etme sorularına gelince ben pek anlamam ama akşam 9 gibi kısmetse cevabını alırsın arkadaşlar grup olarak bir organizasyondalar

4. sabriyazici

sabriyazici sabri

bu arada 35 liralık mak ne hayır gelır demişin doğru malzemelerle 5 liralık takımla gelenlere inanmazsın

5. sabriyazici

sabriyazici sabri

:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

6. kale124

kale124 dursun

anadolu kartalları bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim :) önce galata raporunu vereyim .. dün sabah 9 bucuktan 4 bucuga kadar az istavrit [ kıraça degil] salınan birüsürü kıraça 1 tane yengeç [salındı] 9 tane 21-25 cm kefal durum cok vahim bebek kıraçalar dolaşıyor etrafta muhtemelen 1 haftalık serçe parmagım kadar en büyüğü 8 cm cok zor büyükleri geliyor büyük deedigimde istavrit işte iri istavrit degil .. galata köprüsünde aralıgın ortasına yada sonlarına dogru iri istavrit başlar tahminimce ve aralıga kadar galatadan gelen iri istavrit raporlarının hiçbirine inanmayın benden söylemesi hepsi daaha bebek ya yazıııık .. SORUM ŞU : MAKİNANIN KENARLARI VAR YA HANİ OLTAYA TAKIP SIKIŞTIRIP SABİT DURMASINI SAGLAYAN KENARLARI BOYNUZU DİYEYİM SİZE .. TAKTIM O KISIMLARI OLTAYA TAKILAN YERE SIKIŞTIRDIM HİÇBİR SORUN YOKKEN ELİMLE COK HAFİF DOKUNMAMLA GİTTİ MAKİNENİN BOYNUZLARI :D '' T '' HARFİYLE ANLATAYIM ÜSTTEKİ CİZGİ YANİ OLTAYA TAKILAN KISIM KIRILDI '' I'' VE MAKİNE KISMI KALDI SADECE :D ŞİMDİ O GERİ KALAN KISMI YAPIŞTIRSAM İPLE SIKICA TUTTURSAM BANTLA YAPIŞTIRSAM ACABA ESKİSİ GİİBİ OLUR MU YOKSA BİR SORUN YAŞAR MIYIM ?? YADA O KISMIN TAMİRİ OLUR MU ? YENİ MAKİNE ALAMAM ZATEN AYDA BİR KERE CIKIYORUM BALIGA ÖYLE HEP CIKMA GİBİ BİR ŞANSIM YOK OKUL SAYESİNDE :)

7. sabriyazici

sabriyazici sabri

Pek anlamam bantla vs bişeyle tutarmı ama o kıralan parçanın bakır. Bakalit. Döküm. Demir yada neyse önce madeni öğren sonra tanıdık bir kaportacıya git kaynak yaptır (baştan sağma yapmasın) o yùzden tanıdık (benim başıma gelmişti sarı dedikleri bir tel var onunla kaynattılar ) bu işleme ya para almaz yada 5 lira atarsın

8. sabriyazici

sabriyazici sabri

elimden bukadar geliyor kardeşim diğer arkadaslarda akşam 9 gibi başka fikirlerle yardımcı olabilirler

9. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Anladim ben. O parça aslinda makinayi çikarirken misinayi sabitlemek bosalmasini önlemek için ama sandal körü vs.. baligin bulundugu derinligi sabitlemede de kullananlar var. Hiç ugrasma bul dibi, koldan tur hesabi yap. Mesela dipten 3tur 5tur gibi

10. sabriyazici

sabriyazici sabri

Abi merhaba ben makineyi kamışa sabitleyen yer olarak algıladım yanlışmı anladım

11. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Belki de ben yanlis algilamisimdir sabri kardes :) arkadas bir resim koysun durum tesbiti yapip irdeleyelim

12. sabriyazici

sabriyazici sabri

evet abi resim olsa güzel olur

13. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Evet ben yanlis anlamisim tekrar okudum. O parçanin kaynak tutmasi vs zor is. Anca lamel demirle falan havsa açarak birseyler yapilabilir. Gerçi orasi kirildigina göre cidden zayif bir materyel. Degermi degmezmi bence degmez

14. sabriyazici

sabriyazici sabri

abi benim başıma geldı o sarı tel kaynağı ile yapıldı her yerden kırılır ordan kırılmaz ama alta bi destek olabilir dediğin gibi deyip deymemesi kullanıcı tercihi artık

15. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ordan degilde tasma atarken kamisla makinenin ortasindaki ayagi kirmisligim var nasi tasma attiysam artik. Sagli sollu lamel koydum ama o gün bugün hiç kullanmadim hatira duruyo öyle. 3 tanede makine aksami muhtelif problemli makinem var koleksyon yapiyoruz :)

16. sabriyazici

sabriyazici sabri

ver gitsin abi birisine sebeplensin

17. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Verecek kimse yok vallaha sabri kardes hadi o hurda da, kullanmadigim baska makineler de var. Benim oldugum yer denize 200km nehir göl için zaten meraklisi kaliteli takim kullaniyor. Istanbulda da kullanmadigim bir tane 40lik spin makine var sene geldigimde böyle ögrenci bir arkadasa lazim olursa seve seve hediye ederim

18. sabriyazici

sabriyazici sabri

saol düşüncen için teşekkür ederim

19. gokhanunsal44

gokhanunsal44 Gökhan ÜNSAL

artık eve dönüş zamanı. Bu gün kalendere gelipte eli boş dönen olmamıştır. İri istavrit, çinekop ve sarı kanat. Kuyruk altında kaç tane 2 çlnekop aynı yeme atlamış gördüm hatırlamıyorum.

20. sabriyazici

sabriyazici sabri

Maaşalah Allah daha iyilerini nasip etsin. Hadi artık gidin evinizede bizi bilgisiz bırakmayın

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.