Kartal iyi balik yapti bugun 16:00 21:00 arasi sarikanat cinekop karisik 10 adet. Yem seciyor hayvan taze degilse yeminiz gitmeyin derim.
Uzun bir aradan sonra merhabalar dostlar, Yoğun iş temposu nedeniyle ara verdiğim balıkçılık sevdasına kardeşimin ve kuzenlerimin isteği üzerine haftaya geri dönmeyi planlıyorum. Ancak son durumlar nedir hiç bir bilgim yok. Haftaya kuleli askeri lisesinin hemen ilersindeki vanikoy parkına götüreceğim çocukları. Hangi saatte gitmemiz daha uygundur. Ne çıkar? Hangi takımlarla gitmeliyim. İstavrit var mı? Malum 3-4 çocukla gideceğim için biraz bir şeyler tutup gönüllerini yapmak istiyorum. O yüzden uygun saatte gitmek önemli. Sabah güneş doğarken mi gitsem daha iyi yoksa akşam batarken mi? Yoksa tüm gün çıkıyor mu? Çok fazla soru sordum biliyorum ancak yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Cumartesi gunu vanikoyde sabah 6.15 9.30 arasi bir istavrit aldik baska biai yok. Gece gelenler bir iki cinekop almisyi baska bisi yok her hafta denemeye devam....
PAZARTESİ AKŞAM ARKADAŞIM SEDAT İLE HAREM KADIKÖY ARASI SAAT:18:30 İLE 23:00 ARASI, TOPLAMDA 9 İRİ SARIKANAT NEREDEYSE LÜFERE DÖNMÜŞ VE 6 ÇİNAKOP ALINMIŞTIR. SARI KANATLAR 23 İLE 26 CM ARASI İDİ. CANAVAR YEM SEÇMEYE DEVAM EDİYOR. KESİNLİKLE TAZE OLACAK. VE DENİZ BALIK YAPMAYA BAŞLAYINCA MUTLAKA YEDEK TAKIMINIZ HAZIR OLACAK, ÇÜNKÜ YEM TAKANA KADAR ZAMAN KAYBI OLUYOR VE BALIK SÜREKLİ GEZİYOR. RAPORUMU YAZMAYA ANCAK İŞ YERİNDEN ŞİMDİ FIRSAT BULABİLDİM. HERKESE RAST GELSİN.
Akşam 6-7 gibi Galata dibindeydim. Sahte at-çek yapıp balık kandıramadım. Kadıköy İskele'ye geçtim. Herkes spin'ci olmuş arkadaş! 6000-7000'lik makinelerle atan mı dersin, sahte savurmayı bilmeyen mi dersin... Bilenler de var tabii. Her neyse... Balık kıyıya çok yakın ve boylar güzel değil; 20 cm civarı çinekop çoğu. Ama aşağı yukarı herkes alıyordu. O hengamede ben de Kendo LV-Minnow limon tabir edilen ile 1 tane aldım, geri saldım. Saflar sıklaşıp zevksizleşince ayrıldım.
O balığı ilk keşfedenler merayı paylaşırsa böyle olması normaldir. Mera paylaşmaya devam... Biz de gidelim biz de tutalım. Balığı biz mi bitereceğiz.
Spin Keyfi bambaşkaÇok heyifli bir akşam oldu.Komşum ilk balıklarını tuttu.Zehri aldı..Sanırım iflah olmaz bir avcı doğuyor.Toplam skorumuz 29
Tebrıkler daha guzellerı rastgelır ınsallah hepımıze... Komsu sızı artık sabahları uyandırırsa sasırmayın derım )
doğru tespit..Komşu üsküdardan bikaç rapala almış beni az önce aradı resim felan attı abi bu olurmu bu renk nasıl vs..Ahaha zehrii aldıııı..
Hahahaha cok guldum vallah balık ısı bole bende 15 yasımda babama derdımkı ne anlıyorsun balık tutmaktan sıkılmıyormusun dıye bır kere gıttım artık kopamıyorum... )
Sopanın ucuna ip bağlamış, onun ucuna da bir sahte bağlamış adam bile varmış diyorlar. 200 tane tutan varmış... Daha fazla tutun. Yetmez. 200 neymiş. adam başı 1000 tane tutun. Yemediklerinizi de münasip bir yerlerinizde saklarsınız artık!!! Barbar millet deyince kızıyorlar bir de!!!