Arkadaşlar kısaca kendimi tanıtayım. Boğazda yaklaşık olarak 10 yıldır balık avcılığı yapmaktayım.Kandilli , üsküdar, kuleli balık avlamak için gittiğim yerlerdir.istavrit, çinekop,lüfer,palamut,izmarit,kefal türleri balıkların hepsini boğazda avlamışımdır. Avladığım bu balıklarla ilgili tectübelerimi , takımlarla ilgili teknik bilgi ve becerimi sizlerle paylaşmak isterim. Ben acemiyken bu konularda pek yardımcı olanım olmamıştı. O zaman lar ınternet yoktu tabı , şimdi bu siteyi görünce sevindim kısa bir incelemeden sonra siteye üye olmaya karar verdim.Balık avcılığına yeni baslayan, bu işe gönül veren ve aynı zamanda bilinçli avlanan tüm arkadaşlara yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Tatlı su olarakta ömerli barajına gitmekteyim. Balık avcılığına basladığımdan beri biriktirdiğim tecrübelerimi sizlerle paylaşmak ve sizlerin tecrübelerinizden istifade etmek isterim.
Aramıza hoşgeldiniz. hitapta kusur olmaması açısından imza ayarlarınızı http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature buradan yapabilirsiniz, iyi paylaşımlar ..
Çetin aramıza hoşgeldin Tecrübelere her zaman ihtiyacımız var Av hikayelerini bizlerle paylaşırsan mutlu oluruz Rastgelsin
Çetin Hoşgeldin, paylaşımcı olmak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak, bizlerin en büyük arzusu, sende paylaşımcı olacağına göre o zaman doğru yerdesin tekrar Hoşgeldin...
boazda balık yakalamak istiyorum ama denizden anlamam büyüe nasıl olta ve yem atmalıyım palamut falan yardımcı olurmusun
Gül Merdaneler artık rafa kalktı. Sen unutmuşsun. Çetin hoşgeldin. Bilgi ve tecrübelerinden faydalanalım.
Çetin hoşgeldin aramıza, Sana soracağımız bir dolu soru olduğuna eminim. Balık avcılığı paylaştıkça keyif veren bir olay. Paylaşımlarını bekliyoruz. Rastgele