anadolu yakasındaki tüm baraj dere ve göletleri gezdim

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında bekir arslan tarafından paylaşıldı.

1. bekir arslan

bekir arslan bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    nejat bey bence gitmekte fayda var çünkü her yerin balığı başka yeme alışmış.bu arada özelden yazdım bilmiyorum ulaştımı size.

2. pashcat

pashcat Onur

En İyi Avı:
    Kalkan, lüfer, Çipura
    Evet arkadaşlar Darlık barajına bir çok kereler gitmişliğim var arkadaslarında belirttiği gibi çok sayıda "tatlı su gümüşü" denilen balıktan var fakat aynalı sazan maalesef yok

Son düzenleme: 2 Eylül 2009
  3. hsynylmz

hsynylmz hüseyin

gebzede nerelre gittniz denizli göleti , tepemanayırında gölet var buralara gittiniz mii gebze benim bilgiğim bunlar var zaten

4. Sweet Boy

Sweet Boy Ahmet

Anadolu yakasında heryeri gezdim demişsin abi ama heryeri gezdiysen mutlaka balık çıkan gölleride görmüşsündür :) Bende bu konuda biraz iddialıyım İstanbul anadolu yakasındaki hatta kocaeli ve gebze tarada dahil bütün gölleri gezdim ama asıl avlak yerimiz kocaeli ve gebze tarafındaki göller değill asıl balık yapan yerler biraz daha yukarıda kalıyo ama ben biraz acemi olduğum için balık çıkartamıyorum balık var ama benim oltaya gelmiyo yada ben oltama çekmesini bilmiyorum :(:(

5. bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    denizli göletini şu an yükseltiyorlar ve sanayi bölgesine su verilecek 1 sene sonra ava kapatabilirler balık olarak aynalı sazan va israil sazanı var fakat aynalı az gölde radarla araştırma yapıldı ve 20 kg üzeri zasanları olduğu tespit edildi fakat normalde mevsimi olmasına rağmen balık çok nazlı yani balık almak zor.2 gün kalıp iyi bir yemleme yaparsan iyi balık alabilirsin.

6. bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    tepe manayırı dediğin gölde 4 saat kaldım fakat balık alamadım.geceden kalan bir arkadaş 14 adet sazan almıştı fakat balıklar ufaktı gölün su seviyesi iyi balık yapabilir.

7. bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    avrupa yakasında sazlı bosna şamlar ve tayakadın taraflarında birkaç göle gittim ve hep sazan tuttum.avrupa yakasında kıyıdan turna tutabileceğim bir yer arıyorum tayakadın taraflarında varmış ama orda onlarca göl var hangisinde var onu bilmiyorum bu konuda gerçekten yardımcı olabilecek biri varsa anadolu yakasında aynalı sazan tutabileceği çok güzel bir gölet tarif edebilirim.anadolu yakasında turna çıkan bir yer buldum fakat su geçen sene çekildiğinden ağlarla toplamışlar balık var ama çok az.

8. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Bekir bu konuda güzel paslaşmalar yapabiliriz;)

9. bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    aytekin abi msn den yazabilirim.bekir_arslan1905@hotmail.com
    umarım iyi paylaşımlarımız olur.ben çamlıcada oturuyorum ve her hafta balığa giderim aslında amacım değişik yerler keşfetmek o yüzden gerçekten çok geziyorum.bu bana pahalıya mal oluyor ama bu balık hastalığının bir tedavisi olsa hemen gidip tedavi olucam artık rüyalarıma bile giriyor.

10. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Bekir ben pek msn kullanmıyorum öyle alışkanlıklarım yoktur msn yerine forumun özel mesajını tercih ederim;) :) :)

11. Sweet Boy

Sweet Boy Ahmet

Bekir abi, sana pm attım bir bakarsan sevinirim aslında aytekin abide bu konuda bana yardımcı olabilir balık olan yerden balık çıkartamıyorum bu konuda bilginizi rica edicektim