bu kadar uygun 'e-bay' fiyata bu ufaklıkta ve gayet güzel çekim kalitesi, düştü,kırıldı,yağmur yağdı, insanın içi acımaz doğrusu, mustafa,bu konuda verdiğin önemli bilgiler için çok çok teşekkürler, şimdi sırada bu kamera ile yapacağın avların görüntülerini bizlerle paylaşaman kaldı,
rica ederim Özgür abi. yanlış versiyon almışım geri iade edeceğim. Mehmet hocam alırsa onunla beraber en iyi ve en uzun çekim yapanını almayı düşünüyorum.
Az evvel düzceden bir arkadaşa sahibinden.com dan ulaşıp bende verdim siparişimi kapıda ödeme ptt kargo ile yolluyor. Amatör Balıkçıysanız Alın takın boynunuza kolye gibi . Ürün Gerçekten güzel Çekim kaliteliside Beni şaşırttı. hatta şapkanıza monte edip kendi avınızı kendiniz ölümsüzleştirin.
Görüntüler gayet güzel... Hele o boyda ve özellikte kamera için... İlk konu açıldığında bayaa bir araştırdımdı fiyatları görünce Neyse... güle güle kullanın... Sıra geldi raporlara...
Ama sabredin ebaydanda 10 adet sipariş verdim . Şöyleki 2 dolar yani 3 tl gibi maliyetli olacak bana. Dileyen Arkadaşlara yollarım. Buradan topic açarım İsteyen Arkadaşlar benden alabilir.
çok hoş bir aletmiş,2 tane sıpariş geçtik ebaydan,4gb lık olanı,satıcı oyalanmaz ise 2 hafta da burda olur
Arkadaşlar konusu olunca dedim kenarda kıyıda duran şu casus kamerayı bi daha deneyim.USB kablosu ile çeşitli bilgisayarlara taktım ama bilgisayarlar aleti görmüyor.İş yerinde2-3 tane evde ki bilgisayarımdan da denedim ama tık yok.Fikri olan arkadaşlar olabilir mi? Cihazı resetledim yine olmadı.
aynen öyle abi. Ama teknoloji işi şans işi. Başkaları kullanıyor çokta memnunlar. Benimki böyle çıktı. Gelecek yaz çok kaliteli bir makine alcam.
bizim turgay 'modena' amazon.com'dan çok uygun fiyata harika bir kamera aldı, tam istediğimiz özelliklerde, ağustos sonu gibi elinde olacak,eline geçtiğinde raporunu açacak, sanırım aradığımız lezzet,
arkadaşlar benim kamera geldi ingilizce iyi olmadığın dan kullanımı hakkında tecrubem yok, bir kaç kez açıp kapama yapmıştım,hem foto çekmişim hemde video ne kadar süre ile tuşa basılı tutarsan fotoğraf çekme moduna geçer ve ne kadar süreli tuşa basılı tutarsam video çekme moduna geçmiş olurum? son olarak benim pc de cihazı görmedi,sanırım sadece şarj dolumu için, saygılarımla