Sevgili arkadaşlar çok uzun süredir takip ettiğim ve bence amatör balıkçılık konusunda türkiyenin en kapsamlı paylaşım sitesine sonuda üye oldum Olta başını beklemekle başlayan amatör balıkçılığım turnayla tanışmamla başka bir boyun kazandı Artık favorim turna levrek ve alabalık. Tabi Ankara civarında Alabalık olmadığı için iş biraz zhametli oluyor. Burada Numan ve Pasha gibi müdavimlerin olması hepimiz için bir şans. Bilgi paylaştıkça büyür ve bizde bilgimizle büyürüz. Paylaşmak dileğiyle.............
herkese teşekkürler İmza Ayarlarımı Şimdi yaptım Aarkadaşlar Oturduğum yer Çankaya çalıştığım yer Tarım Orman Bakanlığının hemen yanı yani bir balıkçı için çok stratejik bir nokta Sirkülerde değişmesini istediğiniz yer varsa hemen komşuya uğrayabilirim Açıkçası bu yaz düğün telaşım olduğu için pek fazla kaçamadım ama Kapulukaya (KAraahmetli) ve Köprüküyde 65-70 cm iki tane turna aldım. Ama herkes hemfikirmi bilmiyorum ama bu sene turna çok azdı. Bizim ekip hiç tutamadı. Bana glenlerde düğün hediyesi oldu
aramıza hoşgeldın.bende ankaraya yenı geldım ve burda hıc ava gıdemedım.havalar duzelsın tecrubelerınden yararlanırız.