================================================================================ Valla arkadaşlar hızımızı almış ve bir team olmuşken devamını getirelim derim. Bu seferde benim önerilerim olacak. Gelemeyen arkadaşlara ve devam edelim süper oldu tekrar gidelim diyen arkadaşalar sesleniyorum ve anketimizi bu seferde ben açıyorum. Araç - 1 Mert Eren (SPIDER) gelemeyebilir diyelim ama gelecektir bence Mustafa Karataş (West_1979) Kemal Karataş (Efsane_Kemal) Ahmet (A_JAY) Araç - 2 Bülent VURAL (çiko) abi bu sefer sen demeden ben ekledim Araç - 3 Kaya ÇAĞLAR (kaya_caglar) Mehmet ÇAĞLAR (mçağlar Araç - 4 Metin OZTUG (oztugmetin) Araç - 5 Deniz ACAR ( Deniz ACAR ) ARAÇ BELİRLENECEK ARKADAŞLARIMIZ Murat ( Avcı Murat ) Şimdilik böyle olduk devamını bekliyoz. Hareket saati ve yer anket sonucu eklencektir
abicim bizim abone olduğumuz genel konular değil o yüzden buraya tekrar açma gereği duydum ama öbürünü iptal ediyorum ,
tabi tabi BULUTSUZ olmaz artık alıştık nasıl osaaaaaaaaa alışamıyanlar alıştırılacak............. anladınız siz onuuuuu.....
arkadaslar oncelıkle hepınızden ozur dılıyorum gecen haftakı organızasyona soz verıp gelemedıgım ıcın sebebıne gelınce cumarteı gecesı bı arkadasım bolum tarafında sarampole yuvarlanmıs ve acılen ankara hacettepe hastanesıne getırmısler tabı bende gece hemen apar topar oraya gıtmek zorunda kaldım su an yogun bakımda fakat durumu ıyıye gıdıyomus bıraz once yanındaydım bu olay benı gercekten baya uzdu ama onun ıyılesmesıde cok mutlu ettı tekrardan tum ankara ekıbınden ozur dılıyorum