Ankara -köprüköy Arkadaşlar bu haftasonu 3 arkadaş cuma akşamı gidip cumartesi akşam dönmek üzere Köprüköye gitmeyi planlıyoruz. Ancak, daha önce gitmediğimiz bir yer olduğu için 1. Yolunu bilmiyoruz (ayrıntılı bir yol tarifi verirseniz sevinirim) 2. Çadırımızı nereye kurabiliriz? 3. Gümüş yakalayabileceğimiz bir yer varmıdır? 4. Kürekli bir bot işimizi görür mü? 5. kıyıdan at-çek için önerebileceiğiniz yerler varmıdır? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Şener ERDAL
Selam dostlar Çanıllı hakkında birkaç bilgide ben vereyim geçen hafta bizim ekipten arkadaşlar gittiler kenardan çalışmışlar tık yok diyorlar ancak canlı yemle iyi balık çeken arkadaşların olduğunu söylediler yani canlı yem her zaman yüksek şanstır zaten birde nasip işi rasgelsin diyorum tüm dotlara..
Köprüköy Arkadaşlar hemen hemen gerkli bilgileri topladım sadece Köprüköyde gümüş tutabileceğim bir yer olup olmadığı konusunda bilgiye ihtiyacım var. eğer tutuluyorsa nerden tutabileceğim konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
arkadaslar şu çamlıdere barajında 30.hazirandan sonrada mı yasak var? oyle bir söylenti duydum.jandarma izin vermiyormuş.ancak sirkülerde çamlıdere barajı yasak görünmüyor
Bu sorunun cevabını bir an önce alsak ben de merak ediyorum... Başka bir konu içerisinde sormuştum fakat hala kafamda net değil bilgiler.
nerde bu balıklar çamlıdere barajı çok büyük olmasına rağmen kolay kolay balık tutulmuyor neden acaba
arkadaşlar çanıllının hangi bölgesine gitmem gerekir. ilk girdiğimizde insanların yoğun olalar piknik yaptığı yerler var oradaki sögütlerin önümü yoksa karşımı. veya daha iyi bir yer varmı. yardımcı olursanız sevinirim.
bana ilker.cevrik@hidromek.com.tr adresinden mail atabilirseniz sevinirm. foruma girmem biraz zor oluyor. işlerden dolayı.
geçen hafta yani 07.04.2007 de çanıllıdaydım ama balık felan tutamadık sadece biz değil hemen hemen hiç kimse tutamadı sadece bir kişinin balık yakaladığını duydum sanırım çanıllıda balık kalmamış yada biz çok şanssızdık...
çanıllıda balık mı kaldıki köylüler geçende de gölün her tarfına mazot benzeri şeyler dökmüş suyun rengi bile değişmiş bence en iyi yer ankarada kesik tarafıdır kum ocağı falan