arkadaşlar hafta sonu balık avına gitmeyi düşünüyoruz.bana tavsiye edebileceğiniz yerler var mı ayrıca bu zamanda yayın oltaya gelir mi ne tavsiye edersiniz bu zamanda hangi balığın avı olur ne kullanmalıyım ve nerelere gidebilirim
takım : Sağlam misine, makine ve kamış, 5/0 ya da 6/0 iğne klasik tek iğneli uç tavsiye : D.A.M. çıngıraklı boncuklu 6/0 özel yayın takımı (ipek misineli 77 kg çeker) yem : hamsi, salyangoz, solucan, siyah sülük (en iyisidir) yer : Kızılırmak en yakını... Mesela Kalecik (76 Km teorik) Diğer tatlı su Avları : kadife, kefal ve bekir de çıkıyor.
DAM hazır bir takım üretiyor.. oldukça kalın bir iğne fakat round değil halkalı.. yine de ipek round gibi bağlanmış ve etrafında bir de kaplama var.. 6/0 iğne ==-ipek==== çıngıraklı boncuk ==== ipek ================fırdöndü piyasada 13 YTL civarı satılıyor.. pazarlıkla 10 YTL gibi alınabilir. çeker 77 Kg yazıyor.. ve tabi kutuda catfish yazıyor.. üzerinde DAM arması olan kırmızı bir strafora sarılı.. nette de buldum şimdi kırmızı olan http://www.dam.de/katalog/html/rondell_haken.htm
Valla su durumunu iyi takip etmek gerekiyor sular çok yükselmiş ırmakta.. akıntı felaket oldu.. Detayları av raporunda okuyun..
iğne mert iyi gözlemlemişin iğnenin dizaynı çok güzel aynı dizayn iğne sazan için BALZER yapmış ipek olanı var misina olanı var bu sene çok randıman aldım güzel takımlar