Sayfanıza Değerli dostum büyük insan bordo'nun tavsiyesi ile üye oldum tüm balıkçı arkadaşlara rasgelsin diyorum. Saygılar... cara
kader ayırdı bizi elimizden negelir cankardeşim güzel insan aramıza hoş geldin sitemiz bahsettiğim gibi amatörruhlu balıkçılarla dolu senide aramızdagörmekten mutluluk duyacağız ayrıca bir turna canavarı oldugunu diğer arkadaşlara bildiririm en kısa zamanda fotoraflarını bekliyoruz
Aramıza hoşgeldin cara... Umarım keyifli vakit geçirirsin... Turna canavarının fotoğraflarını da bekleriz hikayeleriyle birlikte... Ankara grubuna bir kişi daha katılmış oldu böylece... Görüşmek dileğiyle sevgiler,
sevgili cara aramıza hoş geldin, bordo dostumuzun arkadaşı bizimde arkadaşımızdır, keyifli vakitler geçirmeni dilerim.
Sevgili Cara Hoşgeldin Bak Turna Olayı Benim İçin Özeldir Hafta önce yaşadıklarım aklıma geliyorda offff offfffffffffff diyorum cenabı hakkın yaptığına sual olmaz ama bizim buralarda havalar çok kötü yarın istanbulda sazlı bosna turnaya niyet ettim olmayacak galiba neyse oralardaki haraketlilikten bizleri mahrum bırakma takım avlak bunlardan haberdar et okey hocam