herkse selam arkadaşlar, ben aranıozda daha yeniyim ama siteniz çok verimli bi site olmuş. Hazırlayanların ellerine sağlık Arkadşlar bu haftasoun dikilitaş göletine gitmeyi düşünüyoruz. Geçen hafta giden arkadaşlar çok fazla balık olduğunu söylüyor. Sizce yem ve olta olarak neler kullanmalıyım, ne dersiniz. Bu gölete bu sıralar giden varmı biraz bilgi verseniz
merhaba aramiza hosgeldiniz asagida verecegim linkte ankaradki tum goller ve barajlar hakkinda bilgi bulabilirsiniz....bu ara imza ayarlarinizi yaparsaniz size hitap ederken kusur islemis olmayiz..yas konusunda...profilinizden imza yarlarina girip oraya adiniz soyadiniz yasiniz kan gurubunuz katildiginiz shir gibi bilgi verirseniz seviniriz...simdiden keyifli paylasimlar size.... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=11628
saolasın kardeşim imza ayarlarını bu mesajdan sonra yapmıştım çıkmamış Bu gölet hakkında bilgisi olan varmıdır (yakın zamanda giden) acaba? tşkler tekrar
sevgili kardeşim Dikilitaş sulama göletinde başlıca; Sazan ve turna çıkmakta, Sazan için küspeli hazır takım,2 iğneli dip olatası,tek iğneli samandralı takım kullanabilirsin.Yem olarak makarna ve hamur kullanabilirsin. Turna için meps.sassy,kaşık vede rapala kullanabilirsin. Tek igneli şamandralı turna takımıda canlı yamle daha verimlidir. RASGELE
hoşbuldum arkadaşlar inşallah burda çok güzeL vakit geçiririz. Bide bu haftaki avdan elimiz boş dönmezssek iyidir
aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar diliyorum artık resimleri bekliyoruz dikilitaş güzel yerdir ama ben uzun zamandır gitmiyorum avatarda yazan 7 kg aynalıyı oradan almıştım 7 8 sene önce o zamanlar turna yoktu orada güzel av veriyodu kısmetse yakında bende gitmeyi düşünüyorum Hele sen bi git bak durum ne, ben sonra gidiyim
ya dikilitaşa gittik başımıza gelmeyen kalmadı ilk gittik yer bakıyoruz, bi kaç yer bulduk, adamlarda ordan balık çekiolardıda, sonra bizim gözümüz doymadı göletin etrafına dolaşalım dedik. Göletin suyu baya bi çekilmiş, arabayı çamura sapladık. Bizim yanımızdan geçen bi arabada bize yardım etti arabayı çıkaramadık, az ilerde onlarda çamura saplandılar arabayla baya bi uğraştık çıkaramadık arabayı, doğan slx le çelik halatla çekmeyi denedişk yine çıkaramadık. Zehir oldu akşamımız. Sonra sabaha kadar bekledik, tabi yerde kapamadık. Sabah köyden traktör çağırdık arabayı çektirdik. Öğlene kadar durduk orda 15 tane filan yakaladık ama büyüklükleri en fazla 1 el kadar olan sazanlardı onlarda. Çoğunu geri saldık. Ama yakınızımda 50-60 cm lik 2 tane sazan çekti adam. Gerçektende baya büyüklerdi. Balık var ama balıkları öyle bi alıştırmışlarki balıklar seçici olmuş, heryeme gelmiyor. O hazırladığımız hamuru nerdeyse ben yiyecektim yinede balıklar zor geldi valla Olanlar bundan ibaret işte. Giderseniz tavsiye ederim ama sakın uyanıklık yapıyım derken gölete gömülmeyin bizim gibi
Gecmis olsun.Bir dahaki sefere daha iyi olur insaallah. Bu arada lutfen bir daha yakaladiginiz butun limit alti sazanlari geri saliniz. Ifadenizden en buyugu el kadar olan sazanlardan bir kismini tukettiginiz anlasiliyor. Konu hakkinda bilginiz yoksa 37/2 amator balik avciligi sirkulerini okumanizda fayda var. Degerli katkilariniz icin tesekkur eder saygilar sunarim.