Sayenizde Turgay abinin bir yönünüde öğrenmiş bulunuyorum... Teşekkürler... Nedense ben hiç o genele denkgelmedim... Halbuki genellikle birlikte gideriz...
Sevgili Serkan arkadaşım siteye yeni üye olduğun çok belli, kurallardan ve sirkülerden pek haberin yok galiba profilinde yazanlar çok dikkatimi çekti !!! İsim: SERKAN TUNÇ TABAKER Yaş: 26 Kan Grubu: 0 RH+ Üyelik tarihi: 11-03-2008 Şehir: ANKARA Mesajlar: 6 Favori Oltası: Olta, Germe, Serpme ... En İyi Avı: YAYIN - 9.5 KG Bizler amatör balıkçılar olarak germe, serpme ve tırıvırı gibi kullanılması kesinlikle yasak araçların kullanımına karşıyız, nedenlerini merak edersen forumlarda bi araştır derim saygılar
Merhaba Ankaralilar Foruma Bi Mesaj Attik öyle Kayda Degerbi Randevu Cikmamiş Herkes Selamlaşmiş Hepsi Okadar Biraz Canlaninda şu Organizasyonu Ayarlayalim Ne Gün Gidilir Neler Getirilir Nerede Buluşulur Abiler Bielatinda Gidelim önerilerinizi Sabirsizlikla Bekliyorum Cecap Yazan Tüm Arkadaşlara Selamlar Ali Damgaci 1972 A Rh + Ankara
bende yeni üye oldum bayadır takip ediyorum ama şu organizasyona katılsam ne iyi olur hemde tanışmış oluruz fakat ulaşım (vasıta ) olayı nasıl hallediliyor
HIMMM TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM ANLADIM. BALIKCILIĞI GERÇEK BALIKCILARIN YANINDA ÖĞRENEMEİĞİMDEN KAYNAKLANIYOR SANIRIM . İLGİ VE ALAKANA TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM. HEMEN DEĞİŞTİRECEĞİM.
Nisan geliyor ve aralığa kadar çok süre avlanabileceğiz. Daha çoookk organizasyon olur tanışma olur. Asıl dikkatimi çeken çok daha önemli bir konu var: Arkadaşlar hemen hergün ne kadar güzel şeyler yaşanıyor şu sitede. İnsanların bilinçlendiğini görmek geleceğimiz açısından oldukça güzel mesajlar veriyor. Ve aslında o kadar güzel özzetlemişsinki arkadaşım "BALIKCILIĞI GERÇEK BALIKCILARIN YANINDA ÖĞRENEMEİĞİMDEN KAYNAKLANIYOR SANIRIM" Gelen balığın makinenin kalamasını boşalttığında çıkan sesteki adrenalini hiç bir ağ, sermpe veremez insana. Bunu yaşayabilmek içinde hepimize görevler düşüyor. Ne mutlu ANLATANA ve ANLAYANA!
merhaba arkadaşlar. ankaraya bu eylülde geldim. ben öğretmenim. daha önce çorumdaydım ve ordada bir av grubum vardı. bilinçli ava gönül vermiş kişileriz. çevremizdeki bilinçsiz avcılara çok serzenişte bulunsakta maalesef etkili olamadık. çünkü insanımız gerçekten doymuyor. bu yüzden birazda olsa bu siteyle sesimizi duyurabilirsek ne mutlu bize.biraz kendimden bahsedeyim. benim sazan, yayın ve kızıl kanat ve bekir balığı avlarında tecrübelerim var. çorumda kızılırmağın bir kolu var. orada avlanıyorduk.bazen baraj ve göllerde.insan avda kendini inanılmaz huzurlu hissediyor. anlatılmaz bir duygu bu.şimdi ankaradayım. ve bu eylülde kesik köprü yaptık. pek verimli bir sonuç alamasamda 2 adet 35-40 cm boyunda turna aldık. oltaya çok zevkli vuruyor. çok heyecanlandık. balığı sudan çıkardığımda boyunun küçük olduğunu görünce tekrar suya bıraktım. yeni sezonun açılmasını iple çekiyorum.ve çeşitli organizasyonlar olursa bunlara dahil olmayı gerçekten çok isterim. ankaradada 3 arkadaşım var. onlarda avdan anlayan kişiler. ama kendi çaplarında avlanıyorlar.bizleride aranıza alırsanız çok seviniriz. ayrıca bu siteyi kuran kişilere gerçekten çok teşekkür etmeliyiz. en azından birazda olsa anılarımızı ve bilgilerimizi paylaşma fırsatı yarattılar. yeni sezonda herkese iyi avlar diliyorum. rastgele
Bizde bir gün ankara ekibini istanbula bekliyoruz haberiniz olsun birde deniz sefası yapalım hepberaber
İşlerimiz çok yogun bu sıralar, Ankara'da malümünuz havyar dönemi ve balık avı yasak ..1 nısana kadar Dolayısıyla yokuz bu günlerde Ankara TEAM olarak. ama 1 nısandan sonra bende gelırım bensız olmazzzz