selam tüm ankaralı balıkçı arkadaşlara merhaba , arkadaşlar ben sazan avı için sizfen yardım istiyorum bana ankara mevki söylerimisiniz.
Slm arkadaslar west bannlanmıs gördum ona sorcaktım ama ciko dayıda yok piyasada herkes selamlasmıs da organizasyondan bahseden yok valla ben haftasonu kesik köpru tarafına gitcem varsa bi org. o tarafa gelelim cumartesi geceden gidip cadır fln olayına girmeyi planlıyorum eyer yoksa arkadasla kesik köpruye gidicez varsa bildirin ona göre bi plan yapalım
Slm arkadaşlar Arkadaşlar fikir güzel, gelin toplanalım kararlaştıralım hem daimi dostluklara,arkadaşlıklara adım atalım hemde güzel bir hafta sonu planımızı uygulayalım.ne dersiniz herkez gibi bende varım. tüm ankara avcıları ve diğer illerdeki dostlar ankarada ava varmıyız?
Arkadaşlar merhaba daha önce burada açılmış çok konu vardı Ankara dan bir çok arkadaş harika organizasyonlar yapıyorlardı sık sık takip ediyordum ama bir türlü gitmek nasip olmamıştı şu anda konuları arıyorum ama ulaşamıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu yakında organizasyon planı olan arkadaşlardan da tanışmak ve kaynaşmak amaçlı mesajları bekliyorum.
Şemsettin bey merhaba, Bahsetmiş olduğunuz konular arşivlenmiştir ve ayrı sabit bir sayfada yayınlanacağından forum kategorilerinden erişmeniz mümkün değildir. Rast gele.
Teklif. Herkese selem tanışma veya organizasyonla ilgili herkez birşeyler yapmak istiyor bu çok ğüzel bir başlangıç olur tabiki. Bende bir hafta kadar önce böyle bir duyuruda bulunmuştum fakat pek fazla ilgi görmedi havada kaldı,anladımki herkesin sorumlulukları oldugu için öncülük yapacak birine ihtiyaç olduğu için ben bir emekli biri olarak bununla ilgilenebilirim eger olumlu bakarsanız özel,veya genel olarak bildirebilirsiniz mekan olarak buluşabileceğimiz yerim vardır.Teşekkür ederim.HERKESE RASGELSİN.? AMATÖR RUH ÇOĞALDIKÇA ANLAM KAZANIR...??? Şanslı 1.
Herkese Merhaba.ben Istanbulda Yasiyorum.buyuk Balik Icin Heryere Gidenlerdenim.ankarada 50 Cm Ustu Balik Avi Icin Yerler Varmi Bilgilerinizi Rica Ederim Ankarali Arkadaslarim
Slm. 14.12 2008 tarihli Teklif isimli yazımı olumlu karşılıyanlar uygun oldukları zamanlar için özel mesaj atarlarsa ortak zaman dilimi ayarlanarak bu soğuk havalarda sıcak bir tanışma toplantısı yapalım derim sizlercede uygunsa mesajlarınızı bekliyorum. AMATÖR RUH ÇOĞALDIKÇA ANLAM KAZANIR...???
Slm. Ankaralı balıkçı arkadaşlar.14.12.ve12.1.2009 tarihli yazılarımı okumanız dileğiyle. AMATÖR RUH ÇOĞALDIKÇA ANLAM KAZANIR:???
üstad, Bu Siralar Ankarada Baliğa Nereye Gidebilirim, Hangi Baliğin Avi Serbest Bu Aralar. Yardimci Olabilirseniz Sevinirim
Selam, Ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama bugüne kadar hiç bir organizasyona katılma fırsatım olmamıştı. Eğer bugünlerde bir organizasyon yaparsak katılak isterim.