merhaba arkadaslar biraz gecte olsa raporum bugüne nasipmiş av 22 ekim 2009 tarihinde yapılmıstır sabah 7:00 de gittigimiz avlak bölgesini aksam 16:00 sularında bitirdik 4 adet turna yakalandı 1 tanesi at cek ile 3 tanesini canlı yemle yakalandı herkeze rast gelsin
eyvallah abı tesekkurler.cok oluyo abı yakalıyalı onları yenı rapor ettım.bugunde sana msj attıktan sonra 1 tane yakaladım yarım kılo falan vardı.onuda cayda yakaladım
emrahcım tebrikler bayramdan bikaç gün önce bayram için ankaradayım , inşallah benide bi götür de bizde anadoluda turna tuttuk diyelim istanbul turnalarından farklıymış duyduğuma göre
VAY BEEE .. BEN 40-41 CM TURNA TUTUP BU SİTEYE RESMİNİ ATTIM DİYE YEMEDİGİM KÜFÜR İŞİTMEDİGİM LAF KALMADI. ADAM Bİ KARIŞ TURNAYI ATMIŞ AGIZINI AÇIP Bİ KELİME EDEN YOK YUHHHH !!!
Artık o gölden eser kalmadı. aşağıdaki tuğla fabrikası gölün suyunu tamamen boşalttı. ve ordan kum çekiyorlar. fabrikanın hemen altında küçük bir göl kaldı ve orda avlanan bilinçsizleri gördüm. 15 cm lik turnaları çantalarına atıyorlar. çok üzülüyorum. bırakın diye söylüyorum fakat dinleyen kim. hamsiden büyük diyorlar. katliyam devam ediyor ((