Ankara İmrahor

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında selev92 tarafından paylaşıldı.

1. selev92

selev92 selim

En İyi Avı:
    1 kg sarpa
    bugun ankara da balık avlayabılecegım yerlerı ıyıce arastırdım ve ımrahor goletı ıle ılgılı en az 5 rapor buldum ve cogu balıkla donmus ben de gıtmeyı dusunuyorum bılgısı olanlarlardan yardım ıstıyecegım samandıralı olta ıle nasıl avlanmam gerek mısına uzunlugu felan at cek ı anladım kırmızı meps ıse yarıyomus. bı de mısınamın kalınlıgı ne kadar olmalı makıneme sarılı 0.30 mısına var yeterlımı acaba bu konuyla ılgılenenlere sımdıden tessekkur edıyorum

2. turna91

turna91 Furkan

En İyi Avı:
    sazan 6.5kg
    İmrahor'da turna ve kadife yakalama şansın yüksek, sazan o kadar çok yok tek tük alanlar oluyor oda oranın bohçacıları oluyor.Turna için belirttiğin gibi kırmızı tonlarında meps ve kaşık iyi iş yapıyor ama ben hiç yapay yemle yakalayamadım oraya gittiğimde sinek iğneyle gümüş yakalayıp canlı yem yapıp turna yakaladım. Kadife içinse çift iğneli şamandıra sistemi 0.30 kadifeye göre fazla bile gelir ama solucanın kesinlikle olmalı yoksa yakalayamazsın turna içinse büyük gölete git, gölete akan dere ağzının karşı tarafları sazlık bölge onun önünden alma şansın yüksek benim bildiğim bu kadar rastgele.

3. selev92

selev92 selim

En İyi Avı:
    1 kg sarpa
    sınek ıgneye ekmek mı takıyım bıde gumus yakalamak ıcın bırınden bısey ogrenmıstım 5l lık su sıesının agızını kesıp ters yerlestırıyor ıcıne ekmek koyuyuor balıklar ıcınde acaba olr mu denıyecegım ve verdıgın bılgıler ıcın cok saol

4. selev92

selev92 selim

En İyi Avı:
    1 kg sarpa
    arkadaslar bu ımrahor un neresınden avlanıcaz su resmın uzerınde gosterırmısnız gıttıgımde yardımcı olur [​IMG][/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

5. selev92

selev92 selim

En İyi Avı:
    1 kg sarpa
    pekı cıft ıgnelı samandıalrı takımın kursununu nereye baglıyacam en alta mı yoksa samandıranın altına mı bı de 10 gr kursun yeter mı

6. emirhattab

emirhattab gökhan

arkadaşlar öncelikle merhaba;

Ben bu bölgeye aykın oturuyorum ve sıklıkla bu göllerde avlanıyordum. Bu sene popüler olması sebeiyle memleketin diger avlaklarının akibetine ugradılar haftada en az 2 defa ağ çekiliyor göletlere. E bunda birazda sitede alenen isim ve yer belirtme biraz etkili oluyor galiba. Biraz daha dikat edebilirse hepimiz için hayırlıolu galiba.