Sayın site sakinleri biz kendi üzerimize düşen görevi yapmaya başladık ve bu hayırlı ve insani görevi diğer illerimizinde yerine getireceğini ümit ederek sizinle paylaşmak istedik.Herkesi duyarlı ve vicdani olmaya çağırıyor ve ilk kan bağışının yapıldığı anı sizlerle paylaşıyoruz.Aramızda bulunamayan arkadaşlar hafta içi kan bağışı yapacaklardır.Kan bağışı yapan arkadaşlar burada yayınlanacaktır.Şu ana kadar kan bağışı yapan; 06turna06 (Turgay İnanç),006Turna (Şenol),Kelanj (Erhan).
güzel bir davranış herkesin sizi örnek alması lazım unutmayalım birgün bizimde o kana ihtiyacımız olabilir
Ankaralı dostlar kan bağışı kampanyamız burada son bulmamalı Herkes biraz duyarlı olsun Burada yalnızca biz 3 kişimiyiz
Tabiiki değiliz ben ankaraya yeni döndüm en kısa sürede kan bağışımı yapıp resmimi koyacağım. Kan veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Herkes mazeretimi iyi biliyor aranızda olmayı çok istiyordum ama kısmet değilmiş birdahakine çünkü ben liste başına kendi ismimi yazdırmıştım birdahakine ben yine en başta yerimi almaya hazırım katılan arkadaşlarımız tebrik ediyorum teşekkür ediyorum herkes sağolsun. Enkısa zamandada resmimi ekleyeceğim.