Ankara Kurtboğazı levrek avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında tyana tarafından paylaşıldı.

1. tyana

tyana serkan

merhaba değerli arkadaşlar. bugün ilk defa ankarada balığa gittim.forumdan okuduğum bilgiler doğrultusunda kurtboğazı barajına gitmeye karar verdim.gitmeden bir gün önce ulustaki malzemecilerden bir sürü sasi ve kaşık aldım.satanların hepsi bunlar çok iyi yemler dediler.tabi deniz balıkçılığında ustayım ama tatlısu avında henüz acemiyim.neyse aldım değişik renk ve boyda sasileri kaşıkları kurtboğazına doğru yola çıktım.kazanda bir markette yine sasiler satıyorlardı.ordanda tavsiye üzerine bazı çeşitler aldım.son anda biraz da canlı gümüş balığı satın aldım(markette satıyorlarmış).saat 15.30 da avlanmaya başladım.ilk atışlarımın birinde birkaç kere vurdu fakat yakalanmadı.saat 18.30 kadar bütün çeşitleri denedim.fakat hiç balık yakalayamadım.saat 6 dan sonra suyun üstünde küçük balıklar da zıplamaya başladılar.sanırım levrek sıkıştırıyordu.artık en son gümüş balıklarını taktım ve arka arkaya vurmaya başladı.açıkcası tatlısu levreğinide çok merak ediyordum.sonuçta 3 tane levrek yakaladım 2 tanede kaçtı. 19.30 da avıma son verdim.benim en büyük zevkim sahte ile balık yakalamak ama olmadı.herkese saygılar.

2. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    afiyet olsun. bir dahaki avda resim/video isteriz

3. tyana

tyana serkan

teşekkür ederim alişan kardeş.inşallah bundan sonra fotoğrafları da ekleyeceğim.reeling

4. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    tatlısu levreği için size 3 lü dip oltası kullanmanızı öneririrm oltayı 5-10 m. uzağa atın, yem olarak solucan kullanın çok fazla balık yakalaya bilirsiniz

5. tyana

tyana serkan

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için gökhan bey.

6. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    Abi kurtboğazı tüm Türkiye'de meşhur bir avlaktır. Nedeni balıklarının zeki ve seçici olmasıdır. Bir gün gümüşle gidersin yanındaki adam sasiyle her attığında bir balık çeker. sen boş dönersin. bir gün sen sasiyle gidersin yanında ki adam gümüşle bir çuval balık alır. Bir gün tek sen balık yakalarsın diğer herkes öyle bakar.

Kurtboğazının balıkları enteresandır

7. BarbarosTUGRUL

BarbarosTUGRUL Barbaros TUĞRUL

Favori Kamış:
    Remixon Prestige
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    Turna 62 Cm. 2,1kg
    evet bncede dıp oltası ve solucanla meps sası vs gıbı sahtelerden daha net ve kesın sonuclar alırsınız