haftalardır gidiyoruz ama hiç bişey bulamadık nerden nasıl tutulur bu sazanlar biraz yardım edin yav...yem,iğne ıvır zıvır ne kullanıyosunuz yazın lütfen bi de nereye gidelim çıldıracaz vallahi
pro-mark; öncelikle hoş geldin , keşke önce kendini tanıtsaydın , seni tanımak iyi olurdu değilmi ,sorduğun soruya gelince ank dostlar sana yardımcı olacaktır
ben ferhat kusura bakmayın kendimden bahsetmek aklıma gelmedi arkadaşlar 30 yaşında memurum balık tutmak/yemek/beslemek en büyük zevklerim arasında ...kısacası şu balık denen canlının hastasıyım...deniz deneyimim çok ama tatlısuya bi türlü alışamadım ... şu at-çek olayını da bi türlü sevemedim o yüzden sazan avını sordum yardımcı olursanız sevinirim herkese tekrar selamlar/sevgiler
Sevgili pro-mark öncelikle aramıza hoşgeldin. Dilerim burada keyifli vakit geçirirsin... Bu arada ArtofDradon arkadaşımızın da dediği gibi, sazan avı 30 Haziran ve öncesinde yasaklanmış durumda... O zamana kadar beklemende fayda var... www.Balikavi.org sitesinden sirkülere bakabilirsin, daha sağlıklı olur... Sazan yakalama tekniği için ise, Ankara'da bulunan arkadaşlarımız sana yardımcı olacaklardır... Görüşmek dileğiyle, saygılar...
aramıza hoş geldiniz ferhat, sazan avı için 30 hazirana kadar av yasağı var ancak avlanma ile ilgili sormak istediklerinizi tatlı su bölümünden sorabilirsiniz, öncedende tartışılan konulara katılabilirsiniz.. sazan avı için büyük bir konu vardı.
merhaba arkadaş 7 .ayı beklersen çalan zillere koşmaktan yorulacağın bi yer tarif ederim hatta organize olup beraberde ğideriz
7. aya kadar beklemek zorundamıyız .tamam bekleriz sabrederiz ama şu sıralar bizi oyalayacak bişeyler lazım.Arkadaşımla beraber size takılalım iyi olur .... belki eksik bişeyler yapıyoruzdur selamlar.........
aramıza hoşgeldin zaten balık şu anda yumurtlama döneminde onun için bu sıralar yemle uğraşacak vakti yok sen iyisi mi 1 temmuzu bekle ozaman zaten baya acıkmış olacak.zillerin o hiç susmaz artık