Merhaba arkadaşlarım abilerim üstadlarım kardeşlerim ; Uzun süredir av raporları takibinden sonra bir raporda ben açmaya karar verdim ; Yer : ANKARA Bölge : Mogan Gölü Tutulan Balık Sayısı :15 Suya Geri İade Edilen Balık Sayısı : 8 Kaçırılan Balık Sayısı : 6 Uzun zamandır eglenmek amaçlı 1 saat yada 1.5 saat keyif almak için gittigim mogan gölünde abiminde gaz vermesiyle 10 saat kaldık . Yem olarak Trabzon ekmegi kullandık . Oltaların uçlarında ise yay vardı. Güzel bir av oldu hatta şuana kadar en çok keyif aldıgım av oldu diyebilirim. Not : Şu zamana kadar mogan gölünden çıkan sazanlarda karınlarını yardıgınız zaman çamur akardı.Bugun tuttugum tüm balıkları temizleyip dagıttım ve inanın karınları tertemiz çıktı . Eski mırık kokusuda kalmamış.Ya tuttugum alan itibari ile böyle çıktı yada sazanlar temizlendi Metre olmadıgı için ayagımı kullandım Ve sonuç. En sagdaki balıkları limit altı diye düşünmeyin 2.5 luk kola şişeşini ölçü birimi olarak düşünebilirisin Buda aynı yerden geçen haftadan bir kare yigenim ve abimle .
tebrikler avınız her daim güzel geçer İNŞALLAH balıklar da güzel ist büyük çekmcede bizde yakaladık arkadaş kokuyor diye almadı ben aldım ogünde oğlum hasta olmuştu gelir gelmez hastaneye gittim ramazandan 2-3 gün önce balıklarda dışarda kaldı gece hastaneden geldik sabah temizlerim dedim sabah baktım balıklar kokuyor yemek nasip olmadı her halde havalar ozaman fazla sıcaktı
Ferdi Abi Güzelmiş Balıklar Afiyet Olsun Bugun 5.30 yola çıkcaz bizde şuan 3 olta var daha arkadasda bulursa oda getircek bakalım resim flan alirsam rapor koyarım
Keşke gölün ismini vermeseydiniz ağcılardan kurtulsaydınız bu arada göl şehire çokmu yakın banamı öyle geldi Tebrik ederim bu arada.
oldukca güzel boyda sazanlar yakalamışsınız tebrik ederim o gölde ağ atmak yasak bilginize.kaçak ağ döşüyenler oluyormuş el ayak çekildiğinde.gördünüzmü ihbar edin.nokta yön tayini verin.
Göl şehrin içinde Sabah adamları ag atarken gördüm jandarmayı aradım . İnanın gelen giden olmadı.Yanımda bir adamla muhabbet ettik , ag atanların güvenlikle ortak çalıştıklarını söyledi.Saten bu muhabbetten sonra sogudum o gölden muhtemelen bi dahada gitmem.
tebrikler güzel bir av geçirmişsiniz, göle takviye su verildiği için yavaş yavaş toparlanmaya başladı ama şu anda maalesef yine ilgilenilmiyor. Daha öncede yazmıştım avuç içi kadar sazanları kızartan insanlar gördüm orada. Amaç balık değilde, olta atıp kafa dinlemekse güzel bir yer ancak bu sene çok kalabalık. Devamını dilerim...
Öyle abi 9 10 cmlik kadife sazan gördüm dün uyardım kimse birakmadi tabela var kurallar yazan uyan yok adam 25 sazan avlamış düşün
tebrikler, çok güzel sazanlar yakalamışsınız. bende bu hafta oraya balığa gitmeyi düşünüyorum. olta takımı ve yem ile ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim. teşekkürler.
Tebrikler Güzel balıklar almışssınız. Tebrik ederim. Can çekişen bir gölün hayat bulması, yeniden sazan, kadife ve turna çıkması mutluluk verici. Kaçak ağ atanları, tırıvırı kullananları, amatör balıkçıyım diyipte çantadan 20-25tane olta çıkaranları Allah bildiği gibi yapsın. Yazıklar olsun böyle insan müsvettelerine. Sağlıcakla kal.