26.08.12 Tarihinda Gittiğimiz Balık Avı Raporu Tutulan balık : 2 Kaçan Balık : 4 Bırakılan balık : 0 5.30 arabayla çıktık yolumuza 6.10 geçe vardık amacımız hem piknik hem balık avlamaktı : sabah yem falan hazirladik oltalari attik sabah ilk balığımızı çektik 45 cm geliodu metre yoktu ayakkabıyla ölçük Saat 12 gelmişti hala hareketllilik yoktu Güneş iyibi her yeri ısıtıodu yanımızda tek tuk avlayan vardı. Saat 5 gibi bakmamıştım 2.ci balığımızı çekmeyi başarmıştık avlandığımız yerden uzak yosunlu yerde yakalamışlardı 80 85 cm sazan avlamıştık yem azalmıştı sadece mısırla yakalamışlar . NOT: Balıkları Yakalayanlar Abilerim. Ben Sürekli Avcılarla muhatbet ediyordum sürekli av yerinde gezmeye başladım kimse Bilinçli avlanmıyordu. 9 10 cm sazan kadife avlanmışlar yasak dememe karşın bişi yapmadılar kimsenin umrunda değildi. NOT: Yeri Öğrenmek İçin Mesaj Atabilirsiniz. Rasgele
Tebrikler tuttugun yerde trabzon ekmegiyle daha iyi sonuç alırsın . Tahmni edebiliyorum tuttugun yeri Daha iyi avlar alırsın inşallahhh
Bu avlaktaki benim avimi da avladigim raporlar bolumunden bulabilirsin ben limit alti olanlari suya biraktim bilsem bunlarida birakirdim zorla yedim gercekten baliklar yenmiyor ve beyaz bir sivi kusuyorlar resmen zehirlenmis gibiler...
ben tahmin etmiyeyim yeri söylüyeyim temeli göleti evet balığı yenmez neden derseniz haymana hamamlarının suyu polatlılı olarak bende yenilmemesi taraftarıyım
Pismis zati orda usta avcılara sordum avlayıp birakiolardi yenmez diyorlar. Altaki 80 85 cm ondandır Hea zor çıkarmışlar olta gidiomuş az kala orda o gun en büyük balıktı Abi bilmiom oralari yeni başladık *** daha iyileri gelcek bunlari abim gil yakaladı ben gezdim. sürekli . 1 adam 10 olta 5 dip atio çok aşmışlar
Evet avlandığınız yerin balığı malesef yenmez, biz Ankaralı olarak yıllar önce bıraktık o gölden balık tutmayı ve yemeyi, gölde ağır metal yoğunluğu tesbit edildi, zaten kokusundan ve görüntüsünden de anlamışsınızdır. Kesin olmamakla birlikte tutulan sazanları geçen yıl otla ve yosunla mücadele için bıraktılar göle zira turnalardan sonra yıllardır canlı göremiyorduk gölde. Lütfen yemeyin ve sevdiklerinize yedirmeyin... Belki yakala&bırak olabilir ama o da eve gelince olta takımlarını temizlemeye değmez.
merhaba, güzel sazanlar avlamışsınız, avcılara tebrikler... burada bir süre öncesine kadar doğru düzgün balık kalmamıştı, yavaş yavaş balık popilasyonu düzeldi derken, bir iki senedir millet bilinçli bilinçsiz bolca sazan yakalıyor, bir de oranın yerlilerinden aldığım bilgiye göre geceleri balıkçılar ağ atıyorlarmış, bu gidişle yine balık kalmayacak! bende bu hafta oraya balığa gideyim diye düşünüyorum. el oltası kullanmak zorundayım, takım için ne önerirsiniz? bir de trabzon ekmeğinin içini direk hamur yaparak mı kullanmıyorsunuz? veya başka bir öneriniz var mıdır?
yiyeceksen gitme yemeyecek salcaksan git önerim At çekte yapabilrsin yapay balığımın kuyruğunu turna yedi kulanilanlar solucan , mısır , trabzon emek ici , özel hazırlanmış hamur ( civciv yemi, hamur , kabartma tozu , yumurta )
Ankarada gölbaşını bilmeyen varmıdırki de,şifreli konuşmalar yapılıyor 1982 yılında,Ankarada öğrenci iken,çankırı caddesindeki bir malzemeciden (yaşar av pazarı) sahip olduğum ilk teleskopik kamış ve makinaya bir servet ödeyerek soluğu gölbaşında almıştım.Turna ve kadifeleri dillere destan dı o yıllarda...
Tebrikler , Bende eskiyi hatırlıyorum da gölbaşında ne turnalar vardı . Hatta o iskelede balıkçılar yakaladıklarını satarlardı mangal yakanlara hey gidi günler hey gidi Ankara .
Abi yeni başladık ama haber vs okudum varmış öyle ama yine turna çıkıyor benim yapay balığımın kuyruğunu koparttı:d abi orda kimse ölçmüo bizde ayakkabıyla yaptık millet kücücük balığı aliolardi O zamanlarda yoktuk 2 ay oldu başlayalı
Av yeri belli olduğuna göre bende biraz konuşayım,av yeri çok ama çok güzel fakat su bir o kadar kötü. Ben oradan hiç bir balık yemem ama sazanlardan vuruş alınıyor zevk alıp suya bırakmak için gidilebilir.En azından sazanlar oltaya gelitor mısır takaılırsa daha çok vuruyor.
öyle abi levreğe giderim artik oda büyük gelmio ama aldim bul el barajda balık birakmamiş eskiden adamlar sazan yakaliolarmış eğrekkaya da