Ankara Sazan ve Alabalık Organizasyonu

Konu, 'İğneler' kısmında KRAL_BALIKÇI tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...
    Akşamki toplantıda (ÇİKO) bülent abinin çok samimi bir şekilde plaketin üzerine Bülent' e sevgilerle yazın şimdiden çünkü ben cumadan gidiyorum demesi boş çıkmış olacak.:D :D Pazar sabahını daha erkene 11:00 ı de biraz daha ileri alırsanız bence herkes eşit şekilde yarışmış olur.;)

2. simendifer

simendifer Sennur

Bence siz onu 10.00 - 15.00 yapın arkadaşlar. :) Yoksa bütün gününüz turnuva ile geçecek. :)

3. GECEKONDU06

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    Sennur hanım deniz avcılığı gibi sürekli at çek yapmıyacağımız için, olatalar dip oltası olup suda sabit duracakları için hem olatalara bakıp hemde muhabbetimizi yaparız biz.:D :D Bence 07:00 ile 15:00 arası en ideali.

4. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

07.00 geç bile :eek:
    sazan sabah yemlendiğinden saat 10.00 dan sora kısır döneme girer.;)

5. West_1979

West_1979 Mustafa KARATAŞ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ANKARA TEAM
    Herkese hayırlı işler iyi günler uzun bir zamandır işlerimden ve evdeki pc hastalandığından dolayı giremedim baya bir yol kat etmişsiz şurada sayılı bir kaç gün kaldı bide yeni katılmak isteyen arkadaşlarımızında isimlerini bir an önce yazdırıp bizlerle irtibat kurmalarını bekliyoruz.

Yarışmada süper olacak valla :)

6. simendifer

simendifer Sennur

O zaman vazgeçtim sabah 05.00 - akşam 20.00 olsun :p

7. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Arabasi Olmayipta Gelmek Isteyip Gelemeyen Arkadaşlar
    Cumartesi Gününe Kadar Bana Haber Versinler
    Mutlaka Araba Temin Edilecektir.

0312 311 42 71

8. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

İzmir ve İstanbul organizasyonları gibi bu seferde tatlısuda yapılacak organizasyonumuza daha çok katılımcı arkadaşımızla birlikte olmayı temenni ediyoruz.
    Önceden belirlemiş olduğumuz avlağımızda katılımcı arkadaşlarımızın tatlı suda avcılığımızın güzelliğini heyecanını ve de ufak zorlularınıda bizimle paylaşarak av öncesini ve sonrasını en güzel şekilde yaşayacaklarını düşünüyorum.
    Haydi arkadaşlar Şimdi tatlı su avı zamanı herkesi bekliyoruz.
    1.(derya__ kuzusu) Mujdat İZMİR Organizasyon kralı
    2 (KRAL_BALIKÇI)Turgay ANKARA
    3.(GECEKONDU06) Serkan ANKARA
    4.(West_1979 )Mustafa ANKARA
    5.(06pike06) Alicansın ANKARA
    6.(asigecekondu) Tanju ANKARA
    7.(oz0735 )Özkan ANKARA
    8.(turna006) Şenol ANKARA+4
    9.(RAUGH) Can ANKARA+6
    10.(mkirac ) Mustafa ANKARA
    11.(N@mık) Namık ANTALYA Sirküler kralı
    12.(korni) Koral İSTANBUL
    13.(PAŞŞA) Remzi İSTANBUL
    14.(ÇIKO) Bülent ANKARA
    15.(06şükrü06) Şükrü ANKARA
    16.
    17.(Kelanj) Erhan ANKARA
    18.(tayfur) Tayfur ANKARA+2
    19.(volkanturkey)volkan ANKARA+6 Kişi
    20.(düzceli)Burhan DÜZCE+3 kişi
    21.(olatcı_önder) Önder ANKARA
    22.(özkan) Özkan ANKARA
    23.(aliterzi06) Ali TERZİ ANKARA
    24.(06tarık06) Tarık TERZİ ANKARA
    25.(burhans)BurhanANKARA
    26.(Faruk_terzi) Faruk ANKARA
    27.(relax_su) Mustafa ANKARA +3 Arkadaşı
    28. (kaya caglar) Kaya ANKARA
    29.(sessiz taka ) Taner ANKARA
    30.(oztuğ_metin) Metin ANKARA
    31.(Linos100) Murat ANKARA+Kerem
    32.(kemal06) Kemal ANKARA
    33.(osman altunel) Osman ANKARA
    34. Mustafa YILMAZ KASTAMONU+2 Arkadaşı

27-28 EKİM 2007 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN TATLI SU ALABALIK VE SAZAN ORGANİZASYONUNA KATILACAK ARKADAŞLARA ÖNERİLER…

Aşağıda başlıca maddeler halinde belirtmiş olduğumuz soru işareti içeren önerilerimiz sizlerce de uygunsa sanırız sorunumuz kalmamış oluyor. Başka fikri-önerisi olan arkadaşımız varsa lütfen yazsın…

1- Avlağa ulaşım konusunu tüm katılımcı arkadaşların kendi aralarında halletmeleri gerekmektedir. Fakat çeşitli sebeplerden dolayı ulaşım imkanı olmadığından gelemeyecek arkadaşlara telefonlarla bizlere ulaşmaları halinde her türlü yardımı yapmaya hazırız. Araç konusunda hiçbir sıkıntımız bulunmamaktadır.
    2- Öncelikle amacımız Cumartesini Pazara bağlayan gecenin sabahına karşı avlakta toparlanmak fakat avlağa Cuma akşamı ve Cumartesi gününden gidecek olan arkadaşlarımız bulunmaktadır. Bu arkadaşlarımızın Pazar sabahına kadar yemek+çadır+ısınma+olta ve yem ihtiyaçlarını kendileri gidermeleri gerekmektedir.
    3- Pazar gününü beraber geçirmemiz açısından birbirimize uzak kalmamak için gölde olta atılacak yerler önceki haftalarda avlak konusunda detaylı bilgi sahibi olan arkadaşlarımızla beraber tespit edilmiş olup; Av, tanışma, yardımlaşma ve sohbet açısından telefonlarla irtibat içinde olmamız gerekmektedir. Bu sebepten dolayı özel mesajlaşmalarla arkadaşların cep telefonları birbirlerine vermeleri uygun görülmektedir.
    4- Şehir dışından gelecek misafirlerimizin dışında avlak hakkında bilgi sahibi olmayan kimsenin kalmadığını düşünüyoruz (varsa telefonlarını bekliyoruz 0312 311 42 71)
    5- Katılımcı arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz telefonlar ve özel mesajlaşmalar neticesinde bazı arkadaşlarımızın Cumartesi bazı arkadaşlarımızın Pazar günü aramıza katılacakları hatta bazılarının da pazartesi akşamına kadar avlakta kalacakları bilinmelidir.
    6- Pazar sabahı kahvaltı (çay+peynir+zeytin+bal+tereyağ vb.) ve öğlen yemeği (tavuk mangal+balık kızartma+salata) için arkadaşlarımız görevlendirilmiş olup bu konuda sıkıntı yaşamayacağınızı düşünmekteyiz. (Hepimizin çok küçük miktarlardaki destekleri tabiî ki gerekmektedir.)
    7- Avlakta bulanan balık türlerinin Aynalı ve Pullu Sazan-Alabalık ve Kadife den ibaret olduğu bilinerek gerekli olta teşkilatınızın bu türlere uygun olması hususuna dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.
    Saygılarımızla herkese
    RASTGELE...

konu yukarı

Son düzenleme: 24 Ekim 2007
  9. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

SAYIMIZ ŞU AN İTABARI İLE 62 OLMUŞTUR:eek: :eek: :eek:

10. düzceli

düzceli

Favori Kamış:
    kamış,360cm dam banax makine
    En İyi Avı:
    11.120kgturna,16.100kg yayın
    merhaba turgay abi,bana bir misafir daha eklermisin

11. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Senden önce ekledim bile:D :D :D

12. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

İzmir ve İstanbul organizasyonları gibi bu seferde tatlısuda yapılacak organizasyonumuza daha çok katılımcı arkadaşımızla birlikte olmayı temenni ediyoruz.
    Önceden belirlemiş olduğumuz avlağımızda katılımcı arkadaşlarımızın tatlı suda avcılığımızın güzelliğini heyecanını ve de ufak zorlularınıda bizimle paylaşarak av öncesini ve sonrasını en güzel şekilde yaşayacaklarını düşünüyorum.
    Haydi arkadaşlar Şimdi tatlı su avı zamanı herkesi bekliyoruz.
    1.(derya__ kuzusu) Mujdat İZMİR Organizasyon kralı
    2 (KRAL_BALIKÇI)Turgay ANKARA
    3.(GECEKONDU06) Serkan ANKARA
    4.(West_1979 )Mustafa ANKARA
    5.(06pike06) Alicansın ANKARA
    6.(asigecekondu) Tanju ANKARA
    7.(oz0735 )Özkan ANKARA
    8.(turna006) Şenol ANKARA+4
    9.(RAUGH) Can ANKARA+6
    10.(mkirac ) Mustafa ANKARA
    11.(N@mık) Namık ANTALYA Sirküler kralı
    12.(korni) Koral İSTANBUL
    13.(PAŞŞA) Remzi İSTANBUL
    14.(ÇIKO) Bülent ANKARA
    15.(06şükrü06) Şükrü ANKARA
    16.
    17.(Kelanj) Erhan ANKARA
    18.(tayfur) Tayfur ANKARA+2
    19.(volkanturkey)volkan ANKARA+6 Kişi
    20.(düzceli)Burhan DÜZCE+3 kişi
    21.(olatcı_önder) Önder ANKARA
    22.(özkan) Özkan ANKARA
    23.(aliterzi06) Ali TERZİ ANKARA
    24.(06tarık06) Tarık TERZİ ANKARA
    25.(burhans)BurhanANKARA
    26.(Faruk_terzi) Faruk ANKARA
    27.(relax_su) Mustafa ANKARA +3 Arkadaşı
    28. (kaya caglar) Kaya ANKARA
    29.(sessiz taka ) Taner ANKARA
    30.(oztuğ_metin) Metin ANKARA
    31.(Linos100) Murat ANKARA+Kerem
    32.(kemal06) Kemal ANKARA
    33.(osman altunel) Osman ANKARA
    34. Mustafa YILMAZ KASTAMONU+2 Arkadaşı

27-28 EKİM 2007 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN TATLI SU ALABALIK VE SAZAN ORGANİZASYONUNA KATILACAK ARKADAŞLARA ÖNERİLER…

Aşağıda başlıca maddeler halinde belirtmiş olduğumuz soru işareti içeren önerilerimiz sizlerce de uygunsa sanırız sorunumuz kalmamış oluyor. Başka fikri-önerisi olan arkadaşımız varsa lütfen yazsın…

1- Avlağa ulaşım konusunu tüm katılımcı arkadaşların kendi aralarında halletmeleri gerekmektedir. Fakat çeşitli sebeplerden dolayı ulaşım imkanı olmadığından gelemeyecek arkadaşlara telefonlarla bizlere ulaşmaları halinde her türlü yardımı yapmaya hazırız. Araç konusunda hiçbir sıkıntımız bulunmamaktadır.
    2- Öncelikle amacımız Cumartesini Pazara bağlayan gecenin sabahına karşı avlakta toparlanmak fakat avlağa Cuma akşamı ve Cumartesi gününden gidecek olan arkadaşlarımız bulunmaktadır. Bu arkadaşlarımızın Pazar sabahına kadar yemek+çadır+ısınma+olta ve yem ihtiyaçlarını kendileri gidermeleri gerekmektedir.
    3- Pazar gününü beraber geçirmemiz açısından birbirimize uzak kalmamak için gölde olta atılacak yerler önceki haftalarda avlak konusunda detaylı bilgi sahibi olan arkadaşlarımızla beraber tespit edilmiş olup; Av, tanışma, yardımlaşma ve sohbet açısından telefonlarla irtibat içinde olmamız gerekmektedir. Bu sebepten dolayı özel mesajlaşmalarla arkadaşların cep telefonları birbirlerine vermeleri uygun görülmektedir.
    4- Şehir dışından gelecek misafirlerimizin dışında avlak hakkında bilgi sahibi olmayan kimsenin kalmadığını düşünüyoruz (varsa telefonlarını bekliyoruz 0312 311 42 71)
    5- Katılımcı arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz telefonlar ve özel mesajlaşmalar neticesinde bazı arkadaşlarımızın Cumartesi bazı arkadaşlarımızın Pazar günü aramıza katılacakları hatta bazılarının da pazartesi akşamına kadar avlakta kalacakları bilinmelidir.
    6- Pazar sabahı kahvaltı (çay+peynir+zeytin+bal+tereyağ vb.) ve öğlen yemeği (tavuk mangal+balık kızartma+salata) için arkadaşlarımız görevlendirilmiş olup bu konuda sıkıntı yaşamayacağınızı düşünmekteyiz. (Hepimizin çok küçük miktarlardaki destekleri tabiî ki gerekmektedir.)
    7- Avlakta bulanan balık türlerinin Aynalı ve Pullu Sazan-Alabalık ve Kadife den ibaret olduğu bilinerek gerekli olta teşkilatınızın bu türlere uygun olması hususuna dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.
    Saygılarımızla herkese
    RASTGELE...

konu yukarı

13. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    Anlaşılan zil sesi çok duyulacak herkes birbirinin üstüne olta atarsa demeyin muhabbeti bol bol olta açmaya uğraşacaksınız:D

14. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    senin nokta atışı yaptığını nereden bilsin.:D :D :D

15. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Oda işin şakasında ama doğruluk payıda çok günü geldiğinde göreceğiz inşallah.:) :)

16. GECEKONDU06

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:

Merak etme dostum hiçbir ayrıntıyı kaçırmadım ben;)
    Bundan önceki haftalarda organizasyona gelecek misafirlerimizin rahat etmeleri için 160 km yolu bu iş için gittim-geldim ve yer tayini yaptım. Yer tayini yapmaya gittiğim hafta bir tek olta atmadan göl etrafında akşama kadar dolaşıp en uygun yeri buldum. Anlayacağın hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadık. Allah tarafından birşey olmazsa başka bir sorun olmaz.. Bizden birşey kaçmaz gözün arkada kalmasın senin.:D :D :D

17. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    serkan yine patlatacaksınız ortalığı turna varmı

18. GECEKONDU06

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    Ali abi iyi geceler. İnşallah hafta sonu elimizden kadarı ile birşeyler yapmaya çalışacağız. Birde iddia koyduk ortaya relax su musatafa'nın fikri ile çıktı ortaya (EN BÜYÜK BALIĞA PLAKET VE KAMIŞ MAKİNA) ortalık tam anlamı ile karıştı. Birtek sorunumuz var bu sıralar Ankara çok yogun çalışıyor herkesin içi gücü yogun sadece konulara bakıp çıkıyoruz yazamıyoruz fazla. Ama inan hemen hemen herkes bir birini arayıp tatlı bir diş biliyor büyük balık için.:) Turna maalesef abi bu hafta yok inşallah diğer haftaya:D :D

19. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    serkan hayırlısı kardeşim herkese selamlar

20. GECEKONDU06

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    Ali abim teşekkürler inşallah dediğin gibi hayırlısı olur;)
    Aleykümselam abim ben aldım kabul ettim herkesin adına.:D :D
    İyi geceler abim...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.