oraya susuz demelerinin sebebi susuzköy den ismini almasıdır 1-2 km ilerisinde saraya girmeden önce susuzköyü var. ayrıca belediye buranın sırf günlük masrafının 50 milyar olduğunu söylemişti ilk yapiliğinda bizde arkadaşlarla piknik amaçlı gitmiştik buraya hakkatende suyu o zaman muhteşemdi temizlenmişti çevre düzenlemesi felan harikulade idi geçenlerde bi uğrama fırsatım oldu içler acısı durumda maalesef 2 tane balıkçı koyu yapmişlar bütün herkez ordan balık alıyodu el kadar sazan tutan balık tuttum diye seviniyodu.
Bunlar balıkçı olamaz 300-400 gr balık yakalamak kime yarar sağlar en güzeli 3-4 sene av yasağı konması tabi bu denyolar 3-4 sene içinde akıllanır mı? Bence hayır.Ne demiş atalarımız eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine aynı eşek
Merabalar. Ben Eryamanda oturuyorum. Bundan 10-12 sene önce susuz gölde babamlar alabalık dahil çok güzel balıklar tutarlardı. Hatta ördek avına çıktıklarını bile hatırlıyorum. Bende buraya belediye el atana kadar arada gelir avlanırdım. Şimdi çok keyif veren avlak yeri olduğunu sanmıyorum ama buraya son zamanlarda gelip avlanan varsa, bilgilendirilirsem sevinirim.
2 hafta önce akşam saatlerinde eryaman 3.etapta oturan arkadaşımın tavsiyesi üzerinde evine gittim gece 3 e kadar oltalarımızı hazırladık hamurunda mısırına kadar herşeyi ayarladık fakat gece saatinde gidip büyük sazana olta atmak yerine resmen kovulduk baya bi tartıştım görevliyle dediği şu abi benim elimden birşey gelmez ama bazı güvenlik arkadaşlar ve restoran işletmecileri gece çok uzun ağ atıyor... Böyle bir haber alınca sinirlerimiz bozuldu ve içimiz kan ağladı, belediye el atmadan önce gider basit bir şamandıralı olta yapar ekmek içi takar kiloluk sazanlar alırdık şimdi ise gündüz avuç kadar sazan peşinde olanlar arasında belirli yerlerde olta atabilirseniz atın
Bülent abi gece saat 12:00 dan sonra parka giriş yasak; ayrıca çok güzel restorantlarda var ama alkol de yasak. Belediyenin garip işleri bunlar.. Acaba son zamanlarda susuz gölete gidip avlanan varsa avından bize bahsederse sevinirim.
göletin en sonunda(eryaman 3.etap tarafında,şimdi belediyenin park malzemelri falan duruo) böyle suyun içinde 8-10 metrelik bir set gibi bişi var,ondan sonra su dökülüyordu,orda bundan 3-4 yıl evvel nerden baksanız 2-3 kiloluk bir sazan kayalrın kenarındaydı beni görünce güzel bir şapırtıyla dibe dalmıştı
ankara belediyesi nereye el attıysa orayı kurutuyor,alın size gölbaşı,eskiden ne balık çıkardı şimdi ise bekle ki gelsin...
orası yıllardır aynı biraz daha duyarlı olmalıyız belkide.sitemizinde asıl amacı bu değilmi.konuyu açan dostuma teşekkürler ediyorum.bence biraz daha ciddiyet.
arkadaşlar bende susuz gölete yakın oturuyorum. söylediklerinize katılıyorum.bundan yaklaşık 2 ay önce gölete gittin GÖKSÜ PARKI bir iskele var herkes ordan balık avlıyor kalabalık olduğu için bende iskeleden çıkıp sağ taraf kıyıdan bir iki olta atım dedim. hemen güvenlikçi geldi burası yasak sadece iskeleden atacaksın dedi.şimdi anladım bizlere yasak onlara gece serbest.birde duyduğuma göre büyük sazan alırsanız geri bıraktırıyorlar. arkadaşlar bu güvenlikçileri sadece orda çalışan hepsini değil akşam millet gittikten sonra ordaki balık tutan ve ağ atan her kimselerse ismini alıp veya bunları melih gökçeye şikayet edeceksin. bende 35 yıldır balıkçıyım ankarada gitmediğim baraj kalmadı. bugünde işler dolayısıyla gidemedim. bugün saat 15.oo den sonra göksuya gidip balık tutmaya çalışacağım. şansımızı bi deneyeceğiz. 16.09.2012 herkese selamlar