Arkadaşlar aklıma birşey geldi size öneri olarak sunuyorum ve yorumları bekliyorum. -Kendimize amaca uygun bir av yeri seçelim. -Tanıdıklar vasıtasıyla orada yerel halktan birini bulalım ve gerekli ücreti verelim. -Bulduğumuz kişi bölgede yaşayan balık türleri durumuna göre hergün yada bir kaç günde bir bizim belirleyeceğimiz bir yemle bölgeyi sadece yemlesin. -Bizde organizasyon durumuna göre gidip orada aynı yemle güzel güzel avlanalım.
Akın kardeşim yemlemenin zevki nerde kalıyor o zaman Şaka bir yana yerel halk pek bu tip şeylere karışmaz tam tersi biz amatörlerin kendilerine yakın avlanmasınıda mümkün olduğu kadar engellemeye çalışırlar maalesef
Bence kesin pratikte işe yarar düşünsenize bir ay boyunca atıyorum haşlanmış patatesle aynı bölgeyi yemliyorsunuz balıklar tedirgin olmadan yeme alışıyorlar ve sonra gidip haşlanmış patetesle güzel bir av yapıyorsunuz. Tabi yerel halk nasıl bakar yapar mı bilmem ama sonuçta parasıyla değilmi?
fikir çok güzel"de bizlerin verdiği parayla bir güzel yemlerler ve yine bizlerin verdiği parayla güzel bir ağ alırlar, ve o ağ ile balıkları birgüzel tutarlar , sonra tekrar o balıkları bize bir güzel satarlar. nasıldı ama.
kardeş senin kafanı kaşıyacak durumun yok hafta sonları bile çalışacaksın nerdeyse sen nasıl yemliyeceksin yaaaaaaaa mert kardeşimmmm anladın sen onu
mert bence yazın balıgı herkes bulur önemli olan kışın bulmak ğeçen pazar merayı yokladım 10 dakika vaktim vardı 3 iri kefal aldım