Tekrar teşekkürler abi.önceki sahteler yeterli demiştin ama ben dayanamadım bi kaç silikon ve kaşık aldım
Merhabalar, yeni üyeyim ve çok acemiyim daha önce internet üzerinde başka hobi ve spor platformlarından edindiğim tecrübelerime göre bir işi öğrenmenin en kolay ve etkili yolu forumlarda ki buluşmalara iştirak etmek, görerek öğrenmek. O sebepten forumda ilk baktığım buluşma konuları oldu Kısmet olursa bende yapılacak bir organizasyonu katılmak isterim...saygılar..
Çok yeni üyeyim ayağımın tozu ile geldim. Bilmediğim çok konu var sürekli okuyorum edindiklerini uygulamak daha fazlasını öğrenebilmek için ben katılmak isterim. Takipçiyim
Çok yeni üyeyim ayağımın tozuyla geldim. Sürekli okuyorum edindiklerini doğru uygulayabilmek ve fazlasını öğrenebilmek için katılmak isterim. Takipçiyim ...
Çok yeni üyeyim ve son derece acemiyim. Okuduklarımı uygulamalı görmek için ve yenilerini öğrenebilmek için bende katılmak isterim. Bu arada bu konuya bu 5. yazışım bir türlü aktif olmuyor acemilik ne zor riş