Avlak yeri : Ankara Avlanan tür : Turna Boyut : 47 & 50 & 53 (cm) Saat : 06:00 - 13:00 Yem : Kaşık & Sahte balık
Balıklar harika ama balıklardan daha da güzel olan bir şey var o da imzan. yemin ettik gelecek günler ))
Tebrik ediyorum güzel bir av olmuş.Avlandığınız yerle ilgili geçenlerde gazetede suların aşırı kirli olması nedeniyle ,çıkan balıklarda insan sağlığını tehtit eden maddeler olduğunu okumuştum.Dikkatli olmakta fayda var.Ben genelde risk almayıp o avlakta direkt geri salıyorum balığı.
yanacak meşalelerrrrr su üzerinde aşırı bi kirlenme var otlardan pislikten olta atacak yer yok istenilse çok rahat temizlerler ancak kıyıdaki balıkcıların balık tutmaları bu şekilde zorlaşıyo göldeki balık sayısıda balık tutulamadıgı için artmış oluyo benim kendi fikrim bu yönde bilerek temizlemiyorlar temizlemedikleri içinde kıyı balıkcılarının balık yakalama şansları azalıyo çünkü her attıgında oltaya pislik takılıyo
merhabalar.yeni üyeyim ve ankarada yasamaktayım. henüz ankarada hiç avlanmaya gitmedim.bu aralar gitmeyi düşünüyorum.önerebileceginiz yerler varsa özelden paylasabilrmisiniz? tesekkürler