Tarih : 13 Ekim 2013 Yer : Ankara Av süresi : 07:00 - 09:00 Balık Boyutu : Bu da Limit Altı (forumda paylastıgım her 40cm üstündeki balıga limit altı dedikleri için) Oltayı ilk atışımızda Suda ses çıkartmadan bi balık yüzeyden kıvrılıp hafif dalga çıkararak suya girdi o bölgeye 3. atışımda bu balıgı yakaladım. sasiyi yavasca sararken çat etti olta çivi gibi çakıldı sonra misina boşladı koptugunu düşündüm üzülerek çekerken balık o boşladıgı misinayı tekrar gerginleştirince kamışda baya sert kafa darbeleri hissettim 10-12 dk kadar yordum balıgı merak da ediyodum nasıl bi balık çıkacagını ama vuruşlarından büyük oldugu belliydi nitekim tuttugum balıkda bunu kenara çıkarttıgımda dogrular büyüklükteydi. yine 5dk sonrasında aynı yerden aynı büyüklükte bi vuruş daha aldık ama sasiyi tam alamadıgı için 10 saniyelik mücadeleden snra balıgı göremeden kaçırdık iste resimleri
Güzel bir turna almışsın tebrikler Balıkları ölçerken fotoğraflarsan bence limit tartışmalarına olanak tanımazsın
Çok teşekkürler Yok forumda bi tartısma olmustu attıgım balık limit altı denilmişti bende limit altı turnayı almıyorum demiştim hatta daha önce limit altı gelipde bıraktıgım turnanın videosunu paylasmıstım alsam aldım derdim yalancı durumuna düşmemek için orda kendimi savundum ama bak abicm buda limit altı linç etsinler beni
Tebrik ederim. Darısı benim başıma. Bayram için geldiğim memleketimde böyle bir turna da inşallah ben tutarım.
Tebrikler güzel bir turna.. ben artık turna yakalasamda geri salıyorum kılçıklı ve ot kokuyor, yenmiyor.. önemli olan balığı yakalamak o anı yaşamak.. Rastgele..
Hay Masallah.Bende Ankarada oturuyorum ODTU de ama gide bileceyim tanidiqim yer yok.Bi dahaki Sefere insallah Ramazan istersen beraber gide biliriz. Sayqilarimla