Ankarada balık tutmak

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında ilkem07 tarafından paylaşıldı.

1. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    Havadan korksak balığa gitmezdik. Bence en mantıklısı Gölbaşı.

2. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    Ankarada balıkcılık zordur.Hem coğrafi hemde iklim olarak uygun değildir.Kıyı memleketlerinde olduğu gibi evden çıkıp 15 dakika sonra oltayı suya atıp duruma göre tekrar eve dönemezsin Ankarada. Balığa gideceğin zaman yiyeceğini içeceğini yakaceğını emniyetini sağlamak zorundasın.Avlaklar uzakda olduğu için baya bi bütçe ayırmak zorundasındır Ankarada.Heves edipde ilkdefa balığa gidenlerin çoğu bi daha gitmez Ankarada zoru görünce.Devam edenler ise bu yüzden gerçek balık sevdalısıdır.

3. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık
    Ben sıkça gelirim Ankaraya. Bir hafta sözleşelim de gidelim balığa.

4. ilkem07

ilkem07 İLKER

ALİ abi bir gün buluşalım topluca gidelim , bence çok güzel olur çankırı atkaracalarda alabalık var oraya bile gidebiliriz 5 kişi gitsek en fazla 80 yaksa kişi başı 16 tl düşer mangalımızı alırız yakarız ,birde benim dediğim bölgede çok çeşit balık var baktık olmuyor , levreğe gideriz , göllerin ve nehirlerin araları en fazla 10 km , size uyarmı ?

5. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    bana uyar Kadri bey.Önceden haberleşiriz.

6. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    tamam İlker kardeş gidelim. en son ne zaman balığa gittin çankırıda.Balık alabilmişmiydin.

7. ilkem07

ilkem07 İLKER

Ali abi en son 2009 kasımda gittim , balık alamama gibi bir ihtimal yok , ilk güzargahta çerkeş yedi göller , orda avlandıktan sonra ılıpınar köyünde alabalık avı orda avlandıktan sonra melan çayı kefal , levrek avı daha sonra devrez çayı kefal, sazan, levrek , en sonundada kendi köyümüzdeki kaplıcada hamam keyfi , orjinal hamam kurşunlu termal hotel dedinizde çıkar googleda nasıl güzel plan demi.
    NOT:Bu tarihteki avlar tebliğe göre yapılmıştır , zaten genelde tuttum balıkları geri bırakıyorum benim amacım zevk almak , o güzelim canlıları yemek değil ,

Son düzenleme: 4 Şubat 2010
  8. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    anlatımın şimdiden heyecanlandırdı beni.Bende yakaldığım çoğu balığı geri bırakırım.En yakın zamanda gerçekleştirelim bu planı.

9. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    haftaya hava güzel olursa gitme planım var kurtboğazına ancak birşey söyleyim arkadaşlar kurtboğazında levrekler kapalı havada gelmiyor söyleyim güneşli havada geliyorlar

10. ilkem07

ilkem07 İLKER

Tamam ali abi haftaya bir gün ayarlayalım gidelim 5 kişi ayarlayalım benim kuzen var ben varım 3 kişi daha olsa iyi olur

11. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    gidince ;dönelim üşüdüm yoruldum gibi şeyler söyleyecek kişileri getirme:p bizim gibi arıza olsunlar;) benim hala oğluda gelir.oda balık hastası.

12. serdaralpaslan

serdaralpaslan serdar

balık bahane masraf şahane :)

arkadaş haklı en kötü av masrafı kişi başı 100tl'den aşağı değil, ama masraf etmeden de yeni yerler keşfedilmiyor, güzel balık tutulmuyor..kurtboğazı ayak altı oraya gitmeyen yok, balığı bol fakat çok küçük..(American pearch) isimli levreğe benzer kırmızımsı bi balık türedi orda son 4 yıldır..ganime, tut tutabildiğince.. tatlı sularda zararlı balık sınıfına giriyor zaten, sezon olarak da yasağı yok.. arada birde sazan ve turna çıkıyor nadiren...

13. ilkem07

ilkem07 İLKER

Tamam ali abi 4 kişi olduk bir kişi daha bulalım gidelim çok güzel olur , serdar kadeş sende gel istersen .

14. mustafaozturk

mustafaozturk Mustafa Öztürk

En İyi Avı:
    65 cm Turna-3 Kg Sazan
    Gölbaşında balık avlamak ;Elektirikli motorla bota binmek ile ilgili yasaklama varmı? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz?

15. ilkem07

ilkem07 İLKER

Ali abi senden ses çıkmadı ben gittim , 4 kişiydik tuttuğumuz balıklar hem bizi doyurdu hemde aileme yetti , getirdim ankaraya memleketim gibisi yok daha beni hiç bir zaman boş çevirmedi.

16. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    gideceğimiz zaman sana kesinlikle haber vericem.Benim kuzende senin memleketli.onuda alır gideriz

17. glikoz

glikoz ÖZGÜR

slm

naptınız tutabildinizmi bari levrek ben orayı çok iyi bilirim tşk

18. glikoz

glikoz ÖZGÜR

ankara içinde balık sevenler paylaşalım lütfen hemen hemen her yerine gitmişimdir ankara içinde beklerim yanıtlarınızı tşk

19. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    gittik ancak 1-2 gün öncesinden yağmur yağdığından su çok bulanıkdı .2-3 kefal tuttuk. verimsiz bir avdı